Piraziz'de AFAD Gönüllü Kampı Başladı: 50 Kişi Eğitim Alıyor

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 28.09.2024 - 17:02, Güncelleme: 28.09.2024 - 19:21 708 kez okundu.
 

Piraziz'de AFAD Gönüllü Kampı Başladı: 50 Kişi Eğitim Alıyor

Piraziz İzi Evi'nde düzenlenen AFAD gönüllü kampı, 150 kişilik katılımla başladı.
Kamp, cumartesi ve pazar günleri, gece konaklamalı olarak gerçekleştiriliyor. Katılımcılar, acil durum yönetimi, ilk yardım ve kriz anında yapılması gerekenler gibi kritik konularda eğitim alacaklar. Eğitim Programı Kamp boyunca, uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimler, gönüllülerin acil durumlarda daha etkin olabilmeleri için tasarlandı. Katılımcılar, teori ve pratik uygulamalarla bilgi ve becerilerini geliştirme fırsatı bulacak. Gece Konaklama Eğitimlerin yanı sıra gece konaklaması da programda yer alıyor. Bu uygulama, katılımcıların grup dinamiklerini geliştirmelerini ve daha fazla deneyim kazanmalarını sağlıyor. Toplumsal Farkındalık AFAD gönüllü kampı, katılımcıların acil durumlarda hızlı ve etkili bir şekilde hareket etmelerine yardımcı olmayı hedefliyor. Bu tür organizasyonlar, toplumsal dayanışmayı güçlendirirken, afetlere karşı hazırlığı artırmayı amaçlıyor.
Piraziz İzi Evi'nde düzenlenen AFAD gönüllü kampı, 150 kişilik katılımla başladı.

Kamp, cumartesi ve pazar günleri, gece konaklamalı olarak gerçekleştiriliyor. Katılımcılar, acil durum yönetimi, ilk yardım ve kriz anında yapılması gerekenler gibi kritik konularda eğitim alacaklar.

Eğitim Programı

Kamp boyunca, uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimler, gönüllülerin acil durumlarda daha etkin olabilmeleri için tasarlandı. Katılımcılar, teori ve pratik uygulamalarla bilgi ve becerilerini geliştirme fırsatı bulacak.

Gece Konaklama

Eğitimlerin yanı sıra gece konaklaması da programda yer alıyor. Bu uygulama, katılımcıların grup dinamiklerini geliştirmelerini ve daha fazla deneyim kazanmalarını sağlıyor.

Toplumsal Farkındalık

AFAD gönüllü kampı, katılımcıların acil durumlarda hızlı ve etkili bir şekilde hareket etmelerine yardımcı olmayı hedefliyor. Bu tür organizasyonlar, toplumsal dayanışmayı güçlendirirken, afetlere karşı hazırlığı artırmayı amaçlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.