Piraziz'de Gazze katliamını protesto ettiler

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 07.10.2024 - 18:07, Güncelleme: 07.10.2024 - 18:09 2957 kez okundu.
 

Piraziz'de Gazze katliamını protesto ettiler

Gazze katliamının 1. yılı münasebetiyle Piraziz ilçesinde düzenlenen anma yürüyüşü, Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve hayatını kaybeden şehitleri anmak amacıyla gerçekleştirildi.
Yürüyüşe Piraziz Kaymakamı Burak Öz, Piraziz Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız ve protokol üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Başkan Ayyıldız, yürüyüşün ardından yaptığı açıklamada, Gazze’de yaşanan acıların hala taze olduğunu belirterek, “Bir yıl önce Gazze’de yaşanan bu katliam, hepimizin yüreğinde derin yaralar açtı. Bugün burada toplanmamızın amacı, bu yaraların hala kanadığını unutmamak ve unutturmamak. Gazze halkının çektiği acılar, mazlumların sesi olan bizler için her zaman bir vicdan muhasebesi olacaktır. Bu insanlık dramını dünyaya bir kez daha hatırlatmak, barış ve kardeşlik çağrımızı yinelemek için buradayız” ifadelerini kullandı.
Gazze katliamının 1. yılı münasebetiyle Piraziz ilçesinde düzenlenen anma yürüyüşü, Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve hayatını kaybeden şehitleri anmak amacıyla gerçekleştirildi.

Yürüyüşe Piraziz Kaymakamı Burak Öz, Piraziz Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız ve protokol üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Başkan Ayyıldız, yürüyüşün ardından yaptığı açıklamada, Gazze’de yaşanan acıların hala taze olduğunu belirterek, “Bir yıl önce Gazze’de yaşanan bu katliam, hepimizin yüreğinde derin yaralar açtı. Bugün burada toplanmamızın amacı, bu yaraların hala kanadığını unutmamak ve unutturmamak. Gazze halkının çektiği acılar, mazlumların sesi olan bizler için her zaman bir vicdan muhasebesi olacaktır. Bu insanlık dramını dünyaya bir kez daha hatırlatmak, barış ve kardeşlik çağrımızı yinelemek için buradayız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.