Rehber Kuyumculuk'tan 23 Nisan'a Özel Çocuklara Pamuk Şeker ve Balon Şöleni!

DÜNYA 23.04.2024 - 09:46, Güncelleme: 23.04.2024 - 09:57 3340 kez okundu.
 

Rehber Kuyumculuk'tan 23 Nisan'a Özel Çocuklara Pamuk Şeker ve Balon Şöleni!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu Bulancak'ta da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.
Bulancak faaliyet gösteren Rehber Kuyumculuk’ta bu özel günü çocuklar ile birlikte kutlamak için harekete geçti. Rehber Kuyumculuk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak amacıyla Bulancak'ta çocuklara pamuk şeker ve balon dağıttı. Firma yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 104. yıl dönümü nedeniyle geleceğimiz olan çocuklarımıza bir ikramda bulunmak istedik. Bir nebze olsun onların gönüllerini aldıysak ne mutlu bize” ifadelerine yer verildi. Rehber Kuyumculuk'un bu anlamlı jesti, Bulancak'taki çocukları ve ailelerini sevindirdi. 23 Nisan coşkusu, pamuk şeker ve balonlarla daha da arttı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu Bulancak'ta da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.

Bulancak faaliyet gösteren Rehber Kuyumculuk’ta bu özel günü çocuklar ile birlikte kutlamak için harekete geçti.

Rehber Kuyumculuk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak amacıyla Bulancak'ta çocuklara pamuk şeker ve balon dağıttı. Firma yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 104. yıl dönümü nedeniyle geleceğimiz olan çocuklarımıza bir ikramda bulunmak istedik. Bir nebze olsun onların gönüllerini aldıysak ne mutlu bize” ifadelerine yer verildi.

Rehber Kuyumculuk'un bu anlamlı jesti, Bulancak'taki çocukları ve ailelerini sevindirdi. 23 Nisan coşkusu, pamuk şeker ve balonlarla daha da arttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.