Sağlıklı koşullarda olmayan 100 koli ayrana el konuldu

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 24.10.2024 - 09:33, Güncelleme: 24.10.2024 - 09:35 1132 kez okundu.
 

Sağlıklı koşullarda olmayan 100 koli ayrana el konuldu

Kastamonu Belediyesi ekipleri, soğuk zincir ihlali gerekçesiyle 100 koli ayrana el koydu.
Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kastamonu Şehirlerarası Otogarı'nda denetim yaptıkları sırada bir otobüsten indirildiği belirlenen ayran kolileri tespit etti. Otobüsle kente getirildiği anlaşılan 100 koli ayrana el koyan ekipler, durumu Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri soğuk zincirine uyulmadan getirilen ayranlara gerekli incelemeleri yapmak üzere laboratuvara gönderdi. Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.
Kastamonu Belediyesi ekipleri, soğuk zincir ihlali gerekçesiyle 100 koli ayrana el koydu.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kastamonu Şehirlerarası Otogarı'nda denetim yaptıkları sırada bir otobüsten indirildiği belirlenen ayran kolileri tespit etti.

Otobüsle kente getirildiği anlaşılan 100 koli ayrana el koyan ekipler, durumu Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerine bildirdi.

Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri soğuk zincirine uyulmadan getirilen ayranlara gerekli incelemeleri yapmak üzere laboratuvara gönderdi.

Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.