Sarıgöl Konveyör, tanıtım videosu ile gücünü yeniden kanıtladı

EKONOMİ (YH) - Yıldız Haber | 26.09.2024 - 16:04, Güncelleme: 26.09.2024 - 17:59 1424 kez okundu.
 

Sarıgöl Konveyör, tanıtım videosu ile gücünü yeniden kanıtladı

Bölgemizin köklü firmalarından biri olan Sarıgöl Konveyör, 2024 yılı tanıtım videosunu kamuoyu ile paylaştı.
Yönetim Kurulu Üyeleri Hacı Salih Sarıgöl ve Semih Sarıgöl tarafından 2008 yılında kurulan Sarıgöl Konveyör, bugün makine sektöründe önemli bir rol oynamaya devam ediyor. Talaş tahliye ve depolama sistemleri, filtrasyon sistemleri ve talaş dönüşüm sistemleri üzerine çalışan Sarıgöl Konveyör, en çok ürettiği talaş konveyörü talaş konveyörü alanında Türkiye’de lider konumunda bulunurken, Avrupa pazarında ise ilk üçte olan bir firma. Ürettikleri ürünlerin yaklaşık %75-80’lik kısmının ihraç edildiğini ifade eden Semih Sarıgöl, “Bu anlamda ülkemize döviz kazandırmak bizler için gurur verici bir durumdur. Ayrıca bölgemiz itibarı ile yaptığımız üretim ülkemiz adına çok daha kıymetlidir. Firmamızın benimsemiş olduğu şirket politikası gereği, müşterilerimiz ile uzun süreli, güven ve gelişime dayalı bağ kurmayı amaçlamaktayız. Vizyonumuz ise markamızı tüm dünyada tanınan, saygı duyulan ve itibar gören bir marka haline getirmektir” ifadelerini kullandı.
Bölgemizin köklü firmalarından biri olan Sarıgöl Konveyör, 2024 yılı tanıtım videosunu kamuoyu ile paylaştı.

Yönetim Kurulu Üyeleri Hacı Salih Sarıgöl ve Semih Sarıgöl tarafından 2008 yılında kurulan Sarıgöl Konveyör, bugün makine sektöründe önemli bir rol oynamaya devam ediyor.

Talaş tahliye ve depolama sistemleri, filtrasyon sistemleri ve talaş dönüşüm sistemleri üzerine çalışan Sarıgöl Konveyör, en çok ürettiği talaş konveyörü talaş konveyörü alanında Türkiye’de lider konumunda bulunurken, Avrupa pazarında ise ilk üçte olan bir firma.

Ürettikleri ürünlerin yaklaşık %75-80’lik kısmının ihraç edildiğini ifade eden Semih Sarıgöl, “Bu anlamda ülkemize döviz kazandırmak bizler için gurur verici bir durumdur. Ayrıca bölgemiz itibarı ile yaptığımız üretim ülkemiz adına çok daha kıymetlidir. Firmamızın benimsemiş olduğu şirket politikası gereği, müşterilerimiz ile uzun süreli, güven ve gelişime dayalı bağ kurmayı amaçlamaktayız. Vizyonumuz ise markamızı tüm dünyada tanınan, saygı duyulan ve itibar gören bir marka haline getirmektir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.