Sarıgül'den 'Video' Açıklaması! "Montaj, Şantaj, Tehdit İçeriklidir"

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 17.07.2024 - 12:07, Güncelleme: 17.07.2024 - 12:07 7533+ kez okundu.
 

Sarıgül'den 'Video' Açıklaması! "Montaj, Şantaj, Tehdit İçeriklidir"

CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül, sosyal medyada yayılan ve kendisine ait olduğu iddia edilen video hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Sarıgül, videonun tamamen montaj, şantaj ve tehdit içerikli olduğunu belirterek, yasal yollara başvuracağını duyurdu. Mustafa Sarıgül, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Hakkımda yayımlanan video montaj, şantaj, tehdit içeriklidir. Türkiye’nin en önemli ve güvenilir kriminal bilirkişi uzmanlarından gerekli inceleme raporlarını kamuoyuyla paylaşacağız. Bize ve aileme bu çirkin iftiraları atıp tehdit eden alçaklarla yargı önünde hesaplaşacağız." Sosyal medyada CHP'li Mustafa Sarıgül'e ait olduğu iddia edilen bir video paylaşılmasıyla başlayan tartışmalar, Sarıgül'ün yaptığı açıklamalarla yeni bir boyut kazandı. Sarıgül, bu tür saldırıların ve tehditlerin asla kabul edilemeyeceğini belirterek, yasal süreçlerin başlatıldığını vurguladı. “BÖYLE BİR KAHPELİKLE KARŞILAŞMADIM” Yazılı açıklamanın ardından bir de video paylaşan Sarıgül, “50 yıllık siyasi hayatımda çok engellerle çok zorluklar karşılaştım ama böylesi bir kahpelikle böyle bir aşağılık olayla karşılaşmadım. Mutlaka gerçekler gün yüzüne çıkacak. Vicdan bir gün zorbalığı ve haksızlığı yenecek” diye konuştu. “BİZİM KORUMA EKİBİMİZDE BİR ARKADAŞIMIZ” Konuyla ilgili Gerçek Gündem’den Seyhan Avşar’ın sorularını yanıtlayan CHP’li Sarıgül, “Görüntüler tamamıyla montaj. Kimin bunu yaptığını elbet bulacağız. Savcılık gerekli soruşturmayı başlattı. Görüntülerde montaja maruz bırakılan kişi bir devlet memuru değil. Bizimle beraber 25 yıldır koruma ekibimizde yer alan arkadaşımız” dedi. Mustafa Sarıgül, bu tür çirkin iftiralara karşı sessiz kalmayacaklarını ve gerekli tüm yasal adımları atacaklarını belirtti. Ayrıca, kriminal bilirkişi raporlarının en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacağını açıkladı. Bu gelişmeler, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve birçok kişi Sarıgül'e destek mesajları gönderdi.
CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül, sosyal medyada yayılan ve kendisine ait olduğu iddia edilen video hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Sarıgül, videonun tamamen montaj, şantaj ve tehdit içerikli olduğunu belirterek, yasal yollara başvuracağını duyurdu.

Mustafa Sarıgül, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Hakkımda yayımlanan video montaj, şantaj, tehdit içeriklidir. Türkiye’nin en önemli ve güvenilir kriminal bilirkişi uzmanlarından gerekli inceleme raporlarını kamuoyuyla paylaşacağız. Bize ve aileme bu çirkin iftiraları atıp tehdit eden alçaklarla yargı önünde hesaplaşacağız."

Sosyal medyada CHP'li Mustafa Sarıgül'e ait olduğu iddia edilen bir video paylaşılmasıyla başlayan tartışmalar, Sarıgül'ün yaptığı açıklamalarla yeni bir boyut kazandı. Sarıgül, bu tür saldırıların ve tehditlerin asla kabul edilemeyeceğini belirterek, yasal süreçlerin başlatıldığını vurguladı.

“BÖYLE BİR KAHPELİKLE KARŞILAŞMADIM”

Yazılı açıklamanın ardından bir de video paylaşan Sarıgül, “50 yıllık siyasi hayatımda çok engellerle çok zorluklar karşılaştım ama böylesi bir kahpelikle böyle bir aşağılık olayla karşılaşmadım. Mutlaka gerçekler gün yüzüne çıkacak. Vicdan bir gün zorbalığı ve haksızlığı yenecek” diye konuştu.

“BİZİM KORUMA EKİBİMİZDE BİR ARKADAŞIMIZ”

Konuyla ilgili Gerçek Gündem’den Seyhan Avşar’ın sorularını yanıtlayan CHP’li Sarıgül, “Görüntüler tamamıyla montaj. Kimin bunu yaptığını elbet bulacağız. Savcılık gerekli soruşturmayı başlattı. Görüntülerde montaja maruz bırakılan kişi bir devlet memuru değil. Bizimle beraber 25 yıldır koruma ekibimizde yer alan arkadaşımız” dedi.

Mustafa Sarıgül, bu tür çirkin iftiralara karşı sessiz kalmayacaklarını ve gerekli tüm yasal adımları atacaklarını belirtti. Ayrıca, kriminal bilirkişi raporlarının en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacağını açıkladı.

Bu gelişmeler, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve birçok kişi Sarıgül'e destek mesajları gönderdi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.