Şebinkarahisar Cezaevindeki eski kabadayıdan şaşırtan itiraf!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 14.07.2024 - 10:17, Güncelleme: 14.07.2024 - 10:17 5355+ kez okundu.
 

Şebinkarahisar Cezaevindeki eski kabadayıdan şaşırtan itiraf!

Bir instagram sayfasında Şebinkarahisar cezaevinde kalan eski bir kabadayının hücredeki geçen sürecini anlattığı video kısa sürede viral oldu.
3 milyondan fazla takipçisi olan bir Instagram sayfasında yayımlanan ve kısa sürede viral olan videoda, bir dönem Şebinkarahisar Cezaevi'nde kalan eski bir kabadayının hücredeki deneyimleri anlatılıyor. İsmi açıklanmayan kişi, röportajda kendisine yöneltilen "Hapishanedeyken artık yeter dediğiniz zaman oldu mu?" sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşırttı. Eski kabadayının hücredeki anısını ve hapishaneden çıkış sürecini anlattığı bu açıklamada şöyle diyor:  "KURTAR BENİ, BURADAN ÇIKAR" Şebinkarahisar cezaevinde hücredeki Allah'a nasıl dua ettiğini anlatan kişi "Şebinkarahisar cezaevinde hücrede hayatımda Allah'a en yakın olduğum yer orası oldu. Ramazan ayıydı, iftarla sahur arası gece yarısı çok bunalmıştım. Hücrenin parmaklıklarına tırmandım. Başladım Allah'a yalvarmaya; yarabbi çok bunaldım, çok daraldım. Her yer senin değil mi? Yaradan sensin, kurtar beni buradan çıkar.  Hem yalvarıyorum hem ağlıyorum, gözümden şakır şakır yaşlar... Ne kadar zaman geçtiğini bile bilmiyorum, 1 saat mi geçti?" dedi. "BU KEZ TERS YALVARMAYA BAŞLADIM" Daha sonra ters yalvarmaya başladığını belirten kabadayı şu ifadeleri kullandı: "Dua Allah'la konuşmak. Allah'la konuşuyorum. Öyle bir zevk almaya başladım ki bu kadar yaşıma geldim öyle bir zevk ne duydum ne aldım.  Yarabbi dedim; 'ben vaz geçtim beni buradan çıkarma ama benden de bu zevki alma.' Bu sefer ters yalvarmaya başladım. Oradan sonra kendini dışarıda bulundum. Cenabı Allah'tan isteyip de alamayacağımız bir şey yok." Videoyu izlemek için tıklayınız.
Bir instagram sayfasında Şebinkarahisar cezaevinde kalan eski bir kabadayının hücredeki geçen sürecini anlattığı video kısa sürede viral oldu.

3 milyondan fazla takipçisi olan bir Instagram sayfasında yayımlanan ve kısa sürede viral olan videoda, bir dönem Şebinkarahisar Cezaevi'nde kalan eski bir kabadayının hücredeki deneyimleri anlatılıyor.

İsmi açıklanmayan kişi, röportajda kendisine yöneltilen "Hapishanedeyken artık yeter dediğiniz zaman oldu mu?" sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşırttı.

Eski kabadayının hücredeki anısını ve hapishaneden çıkış sürecini anlattığı bu açıklamada şöyle diyor: 

"KURTAR BENİ, BURADAN ÇIKAR"
Şebinkarahisar cezaevinde hücredeki Allah'a nasıl dua ettiğini anlatan kişi " Şebinkarahisar cezaevinde hücrede hayatımda Allah'a en yakın olduğum yer orası oldu. Ramazan ayıydı, iftarla sahur arası gece yarısı çok bunalmıştım. Hücrenin parmaklıklarına tırmandım. Başladım Allah'a yalvarmaya; yarabbi çok bunaldım, çok daraldım. Her yer senin değil mi? Yaradan sensin, kurtar beni buradan çıkar.  Hem yalvarıyorum hem ağlıyorum, gözümden şakır şakır yaşlar... Ne kadar zaman geçtiğini bile bilmiyorum, 1 saat mi geçti?" dedi.

"BU KEZ TERS YALVARMAYA BAŞLADIM"

Daha sonra ters yalvarmaya başladığını belirten kabadayı şu ifadeleri kullandı:

"Dua Allah'la konuşmak. Allah'la konuşuyorum. Öyle bir zevk almaya başladım ki bu kadar yaşıma geldim öyle bir zevk ne duydum ne aldım.  Yarabbi dedim; 'ben vaz geçtim beni buradan çıkarma ama benden de bu zevki alma.' Bu sefer ters yalvarmaya başladım. Oradan sonra kendini dışarıda bulundum. Cenabı Allah'tan isteyip de alamayacağımız bir şey yok."

Videoyu izlemek için tıklayınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Muhammed
(15.07.2024 10:48 - #74751)
Sokak kopekleri yüzünden çocuklar oyun oynayamıyor..diskilari yüzünden hastalıklar yayılıyor...gece sokakta yürümek,gezmek zor..geceleri havlaması yüzünden bebekler,hastalar uyuyamıyor.. sokakta vahşi hayvan istemiyoruz..her gün saldırı oluyor..arabası olmayanlar için hayat daha zor..sokaklar köpeklerden acilen temizlensin..mama lobisinin gazına gelmeyin.. artık yeter...insanlar ve çocuklar sakat kalmasın ölmesin.. korkmasın..
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.