Seferhisarda dünya yaşlılar günü kutlandı

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 02.10.2024 - 13:53, Güncelleme: 02.10.2024 - 13:53 482 kez okundu.
 

Seferhisarda dünya yaşlılar günü kutlandı

Seferihisar’da "Dünya Yaşlılar Günü"nü kutladı. Kutlamaya Belediye Yaş Alma Merkezi’nin 500’ü aşkın üyesi katıldı.
İhsaniye Köy Meydanı’nda yapılan kutlamada yaş almış vatandaşlar birbirinden keyifli etkinliklerle pikniğin tadını çıkardı. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında düzenlenen piknik, kahvaltı ile başlayarak unutulmaya yüz tutmuş nostaljik oyunlardan klinik pilatese eğlenceli aktivitelerle devam etti. Belediye Başkanı İsmail Yetişkin; ‘’ Seferihisar’ı daha yaşanabilir ve yaşlı dostu örnek bir kent haline getireceğiz. Yaş almış vatandaşlarımızın mücadele ettiği sorunları görüyoruz. Yaş almış hemşerilerimiz bu etkinliğin devamlı hale gelmesini istediklerini belirtti.  Dünya Yaşlılar Günü’ne özel düzenlediğimiz pikniğe katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyor, tüm yaş almış komşularımın Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyorum” dedi. Belediye, ileri yaştaki komşularına verdiği hizmetleri çeşitlendirmeye ve niteliğini geliştirmeye devam ediyor. Hayata geçirdiği uygulamalarla ihtiyaç sahibi ileri yaştaki komşularına sıcak yemek dağıtımı, Evde sağlık desteği, hasta bezi temini gibi pek çok hizmeti vererek komşularını bir an olsun yalnız bırakmıyor.  
Seferihisar’da "Dünya Yaşlılar Günü"nü kutladı. Kutlamaya Belediye Yaş Alma Merkezi’nin 500’ü aşkın üyesi katıldı.

İhsaniye Köy Meydanı’nda yapılan kutlamada yaş almış vatandaşlar birbirinden keyifli etkinliklerle pikniğin tadını çıkardı.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında düzenlenen piknik, kahvaltı ile başlayarak unutulmaya yüz tutmuş nostaljik oyunlardan klinik pilatese eğlenceli aktivitelerle devam etti.

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin; ‘’ Seferihisar’ı daha yaşanabilir ve yaşlı dostu örnek bir kent haline getireceğiz. Yaş almış vatandaşlarımızın mücadele ettiği sorunları görüyoruz. Yaş almış hemşerilerimiz bu etkinliğin devamlı hale gelmesini istediklerini belirtti.  Dünya Yaşlılar Günü’ne özel düzenlediğimiz pikniğe katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyor, tüm yaş almış komşularımın Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Belediye, ileri yaştaki komşularına verdiği hizmetleri çeşitlendirmeye ve niteliğini geliştirmeye devam ediyor. Hayata geçirdiği uygulamalarla ihtiyaç sahibi ileri yaştaki komşularına sıcak yemek dağıtımı, Evde sağlık desteği, hasta bezi temini gibi pek çok hizmeti vererek komşularını bir an olsun yalnız bırakmıyor.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.