Sıla Koloğlu, Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye için koşacak!

SPOR 16.06.2023 - 16:03, Güncelleme: 16.06.2023 - 16:03 5481+ kez okundu.
 

Sıla Koloğlu, Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye için koşacak!

Milli Sporcu Sıla Koloğlu (18), Polanya’da düzenlenecek olan Avrupa Atletizm Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.
21-26 Haziran tarihleri arasında Polanya’da düzenlenecek olan Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda; Milli Takımımızla birlikte Türkiye’yi temsil edecek. Ağustos ayında ise, İsrail’de düzenlenecek Balkan Şampiyonasında; ülkemizi temsil edecek atletler arasına girdi. Sıla Koloğlu (18) kimdir? Bulancaklı hemşerimiz Sıla Koloğlu, İstanbul Üniversitesi Antrenörlük Bölümü öğrencisi ve Enka Spor Kulübü Lisanslı Atletleri arasında. Sıla Koloğlu’nun, 4 Türkiye Şampiyonluğu ve Sırbistan 4,200 metre ‘Avrupa Baraj Rekoru’ dereceleri bulunmaktadır. 
Milli Sporcu Sıla Koloğlu (18), Polanya’da düzenlenecek olan Avrupa Atletizm Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

21-26 Haziran tarihleri arasında Polanya’da düzenlenecek olan Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda; Milli Takımımızla birlikte Türkiye’yi temsil edecek.

Ağustos ayında ise, İsrail’de düzenlenecek Balkan Şampiyonasında; ülkemizi temsil edecek atletler arasına girdi.



Sıla Koloğlu (18) kimdir?
Bulancaklı hemşerimiz Sıla Koloğlu, İstanbul Üniversitesi Antrenörlük Bölümü öğrencisi ve Enka Spor Kulübü Lisanslı Atletleri arasında. Sıla Koloğlu’nun, 4 Türkiye Şampiyonluğu ve Sırbistan 4,200 metre ‘Avrupa Baraj Rekoru’ dereceleri bulunmaktadır. 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.