Sinop'ta yapılan uygulamalarda uyuşturucu ele geçirildi

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 16.05.2024 - 11:28, Güncelleme: 16.05.2024 - 11:41 1770+ kez okundu.
 

Sinop'ta yapılan uygulamalarda uyuşturucu ele geçirildi

Sinop’ta emniyet ekiplerince yapılan uygulamalarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucuyla mücadele kapsamında kent genelinde denetimler gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde şüphe üzerine durdurulan bir şüphelinin üzerinde ve umuma açık bir iş yerindeki aramalarda 22 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili iki şüpheli gözaltına alındı.
Sinop’ta emniyet ekiplerince yapılan uygulamalarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucuyla mücadele kapsamında kent genelinde denetimler gerçekleştirildi.

Yapılan denetimlerde şüphe üzerine durdurulan bir şüphelinin üzerinde ve umuma açık bir iş yerindeki aramalarda 22 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi.

Olayla ilgili iki şüpheli gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.