Şişli’den Giresun’a temizlik desteği

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 12.09.2024 - 10:31, Güncelleme: 12.09.2024 - 10:42 1938 kez okundu.
 

Şişli’den Giresun’a temizlik desteği

İstanbul Şişli Belediyesi, Giresun Belediyesi’ne önemli bir destek sağladı.
Bu kapsamda Şişli Belediyesi’nden gönderilen çöp konteynerleri Giresun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ulaştı. Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, temiz bir çevrenin sağlıklı bir yaşamın temel taşlarından biri olduğuna değinerek: “Bu nedenle, belediyeler arası iş birliğini güçlendirmek bizim önceliklerimiz arasındadır. Giresun’a gönderdiğimiz çöp konteynerleri de bu şehrimizin çevre temizliği çalışmalarına katkı sağlayacaktır” dedi. Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ise, yapılan yardımı takdirle karşıladığını belirterek: “Şişli Belediyesi’nin bu anlamlı desteği, Giresun Belediyesi’nin temizlik hizmetleri açısından önemli bir adım olacaktır. İş birlikleri ve yardımlaşma, şehirlerimizin daha temiz ve yaşanabilir hale gelmesi için kritik öneme sahiptir. Bu anlamda Şişli Belediye Başkanımız Resul Emrah Şahan’a çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Giresun Belediyesi’ne sağlanan bu destekten dolayı Giresunlu vatandaşlar da Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’a teşekkür ederek, Şahan’ın bu tutumunun alkışa değer olduğunu belirttiler. Bilindiği üzere, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse önceki gün Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’ı ziyaret etmişti.
İstanbul Şişli Belediyesi, Giresun Belediyesi’ne önemli bir destek sağladı.

Bu kapsamda Şişli Belediyesi’nden gönderilen çöp konteynerleri Giresun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ulaştı.

Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, temiz bir çevrenin sağlıklı bir yaşamın temel taşlarından biri olduğuna değinerek: “Bu nedenle, belediyeler arası iş birliğini güçlendirmek bizim önceliklerimiz arasındadır. Giresun’a gönderdiğimiz çöp konteynerleri de bu şehrimizin çevre temizliği çalışmalarına katkı sağlayacaktır” dedi.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ise, yapılan yardımı takdirle karşıladığını belirterek: “Şişli Belediyesi’nin bu anlamlı desteği, Giresun Belediyesi’nin temizlik hizmetleri açısından önemli bir adım olacaktır. İş birlikleri ve yardımlaşma, şehirlerimizin daha temiz ve yaşanabilir hale gelmesi için kritik öneme sahiptir. Bu anlamda Şişli Belediye Başkanımız Resul Emrah Şahan’a çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Giresun Belediyesi’ne sağlanan bu destekten dolayı Giresunlu vatandaşlar da Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’a teşekkür ederek, Şahan’ın bu tutumunun alkışa değer olduğunu belirttiler.

Bilindiği üzere, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse önceki gün Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’ı ziyaret etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.