Sokak Hayvanlarının bakımı devam ediyor

YAŞAM 14.09.2022 - 14:12, Güncelleme: 14.09.2022 - 14:12 3620+ kez okundu.
 

Sokak Hayvanlarının bakımı devam ediyor

Giresun Belediyesi Sokak hayvanlarına destek vererek, onlara her şartta yardımcı olarak yardım eli uzatıyor.
Sokak hayvanlarının tüm ihtiyaçlarının karşılanmasını görev edinen ve bu çalışmalarını sıklıkla sürdüren belediye, şehrin çeşitli bölgelerinde yaşayan can dostlarına mama dağıtımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokak sokak gezerek yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının beslenmesi için şehrin çeşitli bölgelerinde yaşayan can dostlara kaplar içerisine mama ve yem bıraktı. Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri, şehir merkezinde mahalle aralarında cadde ve sokaklarda başıboş gezen köpekler için herkesin kap içerisine mama, su ve yem bırakabileceğini belirterek: "Onlar da can taşıyor. Yaşam mücadelesi vermeleri için mutlaka yiyeceğe ihtiyaçları var. Onları aç ve yalnız bırakamayız. Belediyemizin mama dağıtım çalışmaları periyodik olarak devam edecektir” dedi.
Giresun Belediyesi Sokak hayvanlarına destek vererek, onlara her şartta yardımcı olarak yardım eli uzatıyor.

Sokak hayvanlarının tüm ihtiyaçlarının karşılanmasını görev edinen ve bu çalışmalarını sıklıkla sürdüren belediye, şehrin çeşitli bölgelerinde yaşayan can dostlarına mama dağıtımlarını sürdürüyor.

Bu kapsamda, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokak sokak gezerek yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının beslenmesi için şehrin çeşitli bölgelerinde yaşayan can dostlara kaplar içerisine mama ve yem bıraktı.

Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri, şehir merkezinde mahalle aralarında cadde ve sokaklarda başıboş gezen köpekler için herkesin kap içerisine mama, su ve yem bırakabileceğini belirterek: "Onlar da can taşıyor. Yaşam mücadelesi vermeleri için mutlaka yiyeceğe ihtiyaçları var. Onları aç ve yalnız bırakamayız. Belediyemizin mama dağıtım çalışmaları periyodik olarak devam edecektir” dedi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.