Suat Akgün vefat etti

VEFAT (YH) - Yıldız Haber | 29.09.2024 - 10:16, Güncelleme: 29.09.2024 - 11:37 3340 kez okundu.
 

Suat Akgün vefat etti

Merhum Sait Akgün'ün (Baba Sait) ve merhume Makbule Akgün'ün oğlu Bulancak'ın tanınan simalarından Suat Akgün vefat etti.
Nazire Sarıgöl, Suzan Halilbeyoğlu ve Nazan Dalmanoğlu'nun kardeşleri, Salih ve Semih Sarıgöl'ün dayıları, Bulancak esnaflarından Ertan ve Belkıs Akgün'ün babaları, Ayşegül Akgün'ün eşi Suat Akgün'ün cenazesi 28 Eylül Pazar (bugün) ikindi namazına müteakip Orta Caminde kılınacak cenaze namazından sonra belediye yeni mezarlıkta toprağa verilecek. Yıldız Haber olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz. Not : Suat Akgün'ün cenazesi saat 13.00'da Teyyaredüzü Mahallesindeki evinin önünde duası yapıldıktan sonra Bulancak'a getirilecek
Merhum Sait Akgün'ün (Baba Sait) ve merhume Makbule Akgün'ün oğlu Bulancak'ın tanınan simalarından Suat Akgün vefat etti.

Nazire Sarıgöl, Suzan Halilbeyoğlu ve Nazan Dalmanoğlu'nun kardeşleri, Salih ve Semih Sarıgöl'ün dayıları, Bulancak esnaflarından Ertan ve Belkıs Akgün'ün babaları, Ayşegül Akgün'ün eşi Suat Akgün'ün cenazesi 28 Eylül Pazar (bugün) ikindi namazına müteakip Orta Caminde kılınacak cenaze namazından sonra belediye yeni mezarlıkta toprağa verilecek.

Yıldız Haber olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Not : Suat Akgün'ün cenazesi saat 13.00'da Teyyaredüzü Mahallesindeki evinin önünde duası yapıldıktan sonra Bulancak'a getirilecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.