Tandır Köyü'nde milli servetimiz çürümeye terkedildi!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 24.06.2024 - 17:36, Güncelleme: 24.06.2024 - 17:41 3336 kez okundu.
 

Tandır Köyü'nde milli servetimiz çürümeye terkedildi!

CHP İl Genel Meclis Üyesi Sefine Henden Peker, Tandır Köyü'ne Akfen Çalıkobası HES tarafından verilen malzemelerin kaderine terk edilmesini gündeme getirdi.
Tandır Köyü Güzelleştirme Derneği Başkanı Hüsnü Koç'un kendisine ulaştığını ifade eden İl Genel Meclis Üyesi Sefine Henden Peker, köy halkının elektrik sorununun çözümü için Akfen Çalıkobası HES yetkilileri tarafından verilen elektrik malzemelerinin çürümeye terk edildiğini belirtti. 4 yıl önce verilen bu malzemelerin milli servet olarak atıl bir şekilde kaderine terk edilmesine tepki gösteren Peker, malzemelerin yerleştirileceği alanın tapulu olduğunu ve Aksa şirketinin onay vermemesinden dolayı vatandaşların mağdur olduğunu vurguladı. Elektrik sorununun çözümü için gerekli malzemelerin çürümeye bırakılmasına tepki gösteren Peker, bu tür sorunlarla sık sık karşılaştıklarını ve Aksa'nın duyarsızlığının vatandaşları mağdur ettiğini söyledi. Peker, yetkilileri bu konuda göreve davet ederek elektrik sorununun çözümü için gerekli adımların atılmasını istedi.
CHP İl Genel Meclis Üyesi Sefine Henden Peker, Tandır Köyü'ne Akfen Çalıkobası HES tarafından verilen malzemelerin kaderine terk edilmesini gündeme getirdi.

Tandır Köyü Güzelleştirme Derneği Başkanı Hüsnü Koç'un kendisine ulaştığını ifade eden İl Genel Meclis Üyesi Sefine Henden Peker, köy halkının elektrik sorununun çözümü için Akfen Çalıkobası HES yetkilileri tarafından verilen elektrik malzemelerinin çürümeye terk edildiğini belirtti.

4 yıl önce verilen bu malzemelerin milli servet olarak atıl bir şekilde kaderine terk edilmesine tepki gösteren Peker, malzemelerin yerleştirileceği alanın tapulu olduğunu ve Aksa şirketinin onay vermemesinden dolayı vatandaşların mağdur olduğunu vurguladı.

Elektrik sorununun çözümü için gerekli malzemelerin çürümeye bırakılmasına tepki gösteren Peker, bu tür sorunlarla sık sık karşılaştıklarını ve Aksa'nın duyarsızlığının vatandaşları mağdur ettiğini söyledi.

Peker, yetkilileri bu konuda göreve davet ederek elektrik sorununun çözümü için gerekli adımların atılmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.