TBMM'den geldi fındık bahçesine girdi! Belediye Başkanı da bahçede ziyaret etti

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 20.08.2024 - 10:51, Güncelleme: 20.08.2024 - 11:10 6825+ kez okundu.
 

TBMM'den geldi fındık bahçesine girdi! Belediye Başkanı da bahçede ziyaret etti

Giresunlu milletvekili Hasan Turan, fındık hasadında memleketine döndü. İstanbul Milletvekili Hasan Turan, TBMM’deki yoğun çalışmalarının ardından,
Tatilini memleketinde, fındık bahçesinde geçirmeyi tercih etti. Hemşehrileri tarafından sevilen ve takdir edilen Turan, Piraziz’deki fındık bahçesinde hasat yaparak memleketiyle bağını güçlendiriyor. Piraziz’in yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan Hasan Turan, fındık sezonunda da boş durmadı. Kolları sıvayarak fındık hasadına katılan Turan, memleketinde olmanın, hemşehrileri ile birlikte fındık hasadı yapmanın mutluluğunu yaşıyor. Piraziz Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız, milletvekili Turan’ı fındık bahçesinde ziyaret etti. Samimi gerçekleşen bu ziyaret sırasında Başkan Ayyıldız, Turan’ın memleket sevgisinden ve gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan Ayyıldız, “Sayın vekilimizin memleketine olan bağlılığı ve bizlere gösterdiği samimiyet, Piraziz halkı adına çok kıymetlidir. Kendisini her zaman burada görmekten büyük mutluluk duyuyoruz,” dedi. Hasan Turan’ın fındık bahçesindeki çalışmaları, hem yerel halk tarafından ilgiyle izleniyor hem de bölgede örnek bir davranış olarak takdir topluyor.
Giresunlu milletvekili Hasan Turan, fındık hasadında memleketine döndü. İstanbul Milletvekili Hasan Turan, TBMM’deki yoğun çalışmalarının ardından,

Tatilini memleketinde,  fındık bahçesinde geçirmeyi tercih etti. Hemşehrileri tarafından sevilen ve takdir edilen Turan, Piraziz’deki fındık bahçesinde hasat yaparak memleketiyle bağını güçlendiriyor.

Piraziz’in yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan Hasan Turan, fındık sezonunda da boş durmadı. Kolları sıvayarak fındık hasadına katılan Turan, memleketinde olmanın, hemşehrileri ile birlikte fındık hasadı yapmanın mutluluğunu yaşıyor.

Piraziz Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız, milletvekili Turan’ı fındık bahçesinde ziyaret etti. Samimi gerçekleşen bu ziyaret sırasında Başkan Ayyıldız, Turan’ın memleket sevgisinden ve gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan Ayyıldız, “Sayın vekilimizin memleketine olan bağlılığı ve bizlere gösterdiği samimiyet, Piraziz halkı adına çok kıymetlidir. Kendisini her zaman burada görmekten büyük mutluluk duyuyoruz,” dedi.

Hasan Turan’ın fındık bahçesindeki çalışmaları, hem yerel halk tarafından ilgiyle izleniyor hem de bölgede örnek bir davranış olarak takdir topluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.