Telafi eğitimin detayları belli oldu

EĞİTİM 11.06.2021 - 17:11, Güncelleme: 11.06.2021 - 17:11 2754+ kez okundu.
 

Telafi eğitimin detayları belli oldu

Telafi eğitiminin detayları belli oldu. Öğrenciler il ayrımı yapılmaksızın kendilerine en yakın okulda telafi eğitimi alabilecek.
18 Haziran'da karneler dağıtılacak. İsteyen öğrenciler, 2 Temmuz'a kadar okullara gidebilecek. Öğretmenler yine okullarda olacaklar. Hem duygusal açıdan öğrenciler desteklenecek hem de derslerde takıldıkları her şeyi öğretmenlerine sorup eksiklerini tamamlayabilecekler. Telafi 5 Temmuz'da başlıyor Daha sonra 5 Temmuz'da "Telafi Eğitiminde Ben de Varım Programı" başlayacak. Bu program öğretmenlerin gönüllüğüne göre yürütülecek. Çocuklar bilim ve sanat etkinliklerine katılacak. Bakanlıklar ve belediyeler de destek olacak Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile belediyeler de sürece katkı sağlayacak. Milli Eğitim Müdürlükleri'nin kontrolünde, çocuklar yaz boyunca kamplar ve açık alanlarda etkinlikler yapabilecek. Şehir kısıtlaması olmayacak Telafi eğitiminde yer kısıtlaması da olmayacak. Ankara'da bulunan bir öğrenci dilerse, Bursa'da bu eğitimlere katılabilecek. Öğrenciler kendine en yakın okula müracaat edebilecek. Tatil Arkadaşım Etkinlik Kitabı Milli Eğitim Bakanlığı'nca ilkokullarda, anaokullarında ve diğer yaş gruplarında bu program boyunca yapılabileceklerle ilgili bir kitap da hazırlandı. "Tatil Arkadaşım Etkinlik Kitabı" okullara gönderildi. Bilmece, bulmaca ve oyunlar kitapta toplandı. Bu süreçte okullara kırtasiye yardımı da yapılacak.
Telafi eğitiminin detayları belli oldu. Öğrenciler il ayrımı yapılmaksızın kendilerine en yakın okulda telafi eğitimi alabilecek.

18 Haziran'da karneler dağıtılacak. İsteyen öğrenciler, 2 Temmuz'a kadar okullara gidebilecek. Öğretmenler yine okullarda olacaklar. Hem duygusal açıdan öğrenciler desteklenecek hem de derslerde takıldıkları her şeyi öğretmenlerine sorup eksiklerini tamamlayabilecekler.

Telafi 5 Temmuz'da başlıyor

Daha sonra 5 Temmuz'da "Telafi Eğitiminde Ben de Varım Programı" başlayacak. Bu program öğretmenlerin gönüllüğüne göre yürütülecek. Çocuklar bilim ve sanat etkinliklerine katılacak.

Bakanlıklar ve belediyeler de destek olacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile belediyeler de sürece katkı sağlayacak. Milli Eğitim Müdürlükleri'nin kontrolünde, çocuklar yaz boyunca kamplar ve açık alanlarda etkinlikler yapabilecek.

Şehir kısıtlaması olmayacak

Telafi eğitiminde yer kısıtlaması da olmayacak. Ankara'da bulunan bir öğrenci dilerse, Bursa'da bu eğitimlere katılabilecek. Öğrenciler kendine en yakın okula müracaat edebilecek.

Tatil Arkadaşım Etkinlik Kitabı

Milli Eğitim Bakanlığı'nca ilkokullarda, anaokullarında ve diğer yaş gruplarında bu program boyunca yapılabileceklerle ilgili bir kitap da hazırlandı. "Tatil Arkadaşım Etkinlik Kitabı" okullara gönderildi. Bilmece, bulmaca ve oyunlar kitapta toplandı.

Bu süreçte okullara kırtasiye yardımı da yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.