TFF’nin yeni yönetiminde Giresun damgası! Giresunlu O İsim Kim?

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 18.07.2024 - 21:12, Güncelleme: 18.07.2024 - 21:12 9924+ kez okundu.
 

TFF’nin yeni yönetiminde Giresun damgası! Giresunlu O İsim Kim?

Türkiye Futbol Federasyonu’nda heyecanla beklenen seçim sona erdi. İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Büyükekşi'yi geride bırakarak TFF'nin yeni başkanı oldu.
Hacıosmanoğlu, 134 oy alırken, rakibi Büyükekşi 129 oyda kaldı. Böylece İbrahim Hacıosmanoğlu TFF’nin 44. başkanı oldu. Yeni başkanın yönetim kurulu listesinde Giresunspor'un eski başkanı iş adamı Mustafa Temel Bozbağ da yer aldı. Bu gelişme Giresunlular ve Giresunspor camiası için büyük sevinç yarattı. Yıldız Haber olarak yeni dönemde TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Giresunlu hemşehrimiz Mustafa Temel Bozbağ’a başarılar diliyoruz. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Yönetim Kurulu Listesi: - Mecnun Otyakmaz - Bayram Saral - Zehra Neşe Kavak - Lale Cender - Fuat Gökdaş - Cengiz Gökay - Zafer Bahadır Saraç - Mevlüt Aktan - Bayram Akgül - Hasan Surözü - Ceyhun Kazancı - Mustafa Temel Bozbağ - Ural Aküzüm - Bilal Aslan
Türkiye Futbol Federasyonu’nda heyecanla beklenen seçim sona erdi. İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Büyükekşi'yi geride bırakarak TFF'nin yeni başkanı oldu.

Hacıosmanoğlu, 134 oy alırken, rakibi Büyükekşi 129 oyda kaldı. Böylece İbrahim Hacıosmanoğlu TFF’nin 44. başkanı oldu.

Yeni başkanın yönetim kurulu listesinde Giresunspor'un eski başkanı iş adamı Mustafa Temel Bozbağ da yer aldı. Bu gelişme Giresunlular ve Giresunspor camiası için büyük sevinç yarattı. Yıldız Haber olarak yeni dönemde TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Giresunlu hemşehrimiz Mustafa Temel Bozbağ’a başarılar diliyoruz.

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Yönetim Kurulu Listesi:

- Mecnun Otyakmaz
- Bayram Saral
- Zehra Neşe Kavak
- Lale Cender
- Fuat Gökdaş
- Cengiz Gökay
- Zafer Bahadır Saraç
- Mevlüt Aktan
- Bayram Akgül
- Hasan Surözü
- Ceyhun Kazancı
- Mustafa Temel Bozbağ
- Ural Aküzüm
- Bilal Aslan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.