Türk Kızılay Giresun’dan Kapasite Geliştirme Programı

SAĞLIK (YH) - Yıldız Haber | 26.09.2024 - 16:26, Güncelleme: 26.09.2024 - 16:31 1844 kez okundu.
 

Türk Kızılay Giresun’dan Kapasite Geliştirme Programı

Türk Kızılay’ın halk sağlığı çalışmalarını daha geniş kitlelere ulaştırma hedefiyle yürütülen Şubelerde Halk Sağlığı Kapasite Geliştirme Programı...
Giresun İl Merkezi’nde gerçekleştirildi. Program kapsamında, Türk Kızılay Giresun İl Başkanı Hakan Korkmaz yaptığı açıklamada, Halk Sağlığı ve Psikososyal Hizmetler Direktörlüğü ile Samsun Türk Kızılay İlk Yardım Eğitim Merkezi’nden oluşan 5 kişilik ekibin, toplam 29 katılımcıya yönelik önemli eğitimler verdiğini belirtti. Korkmaz, şunları ifade etti: “Eğitimler kapsamında ilk yardım, psikolojik ilk yardım, psikososyal destek, öz bakım ve stres yönetimi gibi konular ele alındı. Katılımcılar arasında gönüllülerimiz, çalışanlarımız ve üniversite öğrencilerimiz de bulunuyordu. Bu program, il çapında halkı bilinçlendirme çalışmaları açısından büyük bir katkı sağlayacaktır. Emeği geçen tüm ekip üyelerine ve destek veren katılımcılara teşekkür ediyoruz.”
Türk Kızılay’ın halk sağlığı çalışmalarını daha geniş kitlelere ulaştırma hedefiyle yürütülen Şubelerde Halk Sağlığı Kapasite Geliştirme Programı...

Giresun İl Merkezi’nde gerçekleştirildi. Program kapsamında, Türk Kızılay Giresun İl Başkanı Hakan Korkmaz yaptığı açıklamada, Halk Sağlığı ve Psikososyal Hizmetler Direktörlüğü ile Samsun Türk Kızılay İlk Yardım Eğitim Merkezi’nden oluşan 5 kişilik ekibin, toplam 29 katılımcıya yönelik önemli eğitimler verdiğini belirtti.

Korkmaz, şunları ifade etti:
“Eğitimler kapsamında ilk yardım, psikolojik ilk yardım, psikososyal destek, öz bakım ve stres yönetimi gibi konular ele alındı. Katılımcılar arasında gönüllülerimiz, çalışanlarımız ve üniversite öğrencilerimiz de bulunuyordu. Bu program, il çapında halkı bilinçlendirme çalışmaları açısından büyük bir katkı sağlayacaktır. Emeği geçen tüm ekip üyelerine ve destek veren katılımcılara teşekkür ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.