Türk Tarımının Kalbi Salihli’de Atacak

DÜNYA (YH) - Yıldız Haber | 20.09.2024 - 13:20, Güncelleme: 20.09.2024 - 13:20 954 kez okundu.
 

Türk Tarımının Kalbi Salihli’de Atacak

Türk tarımının kalbi SAGREX Salihli Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı ile açıldı
Toprağın bereketi, emeğin şiiri SAGREX’te buluşuyor. Türk tarımının kalbinin atacağı fuara Salihli Çok Amaçlı Fuar Alanı ev sahipliği yapıyor. Sektörün en son yeniliklerinin sergileneceği organizasyonda, organik tarım, bahçe ekipmanları, zirai ilaç, tohum, fide, fidan, canlı hayvan, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, traktör ve biçerdöverler, tarımsal kimya ürünleri, seracılık ekipmanları, gübre, hayvancılık, ekolojik tarım, süt sağım sistemleri ve soğutma üniteleri, hayvancılık ekipmanları ve teknolojileri, hayvansal üretim, hayvan sağlığı ve veterinerlik hizmetleri, toprak ölçüm sistemleri, çiftlik ekipmanları, yem ve yem teknolojileri ürün ve hizmetleri görülebilecek. Sürdürülebilir Tarım EFR Fuarcılık Genel Müdürü Muhammed Baykal, SAGREX 2024'ün emek, alın teri ve doğanın bereketini bir araya getiren bir platform olacağını belirtirken bu fuarın, çiftçilik ve hayvancılığın sürdürülebilir bir gelecek için önemini hatırlatan bir buluşma noktası olacağını söyledi. Baykal, fuarın tarım makineleri, sulama sistemleri, hayvancılık teknolojileri gibi birçok yenilikçi ürün ve teknolojinin tanıtılacağı bir etkinlik olduğunu ve bu teknolojilerin üretimde verimliliği artırarak ülke ekonomisine katkı sağlayacağını söyledi.
Türk tarımının kalbi SAGREX Salihli Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı ile açıldı

Toprağın bereketi, emeğin şiiri SAGREX’te buluşuyor. Türk tarımının kalbinin atacağı fuara Salihli Çok Amaçlı Fuar Alanı ev sahipliği yapıyor. Sektörün en son yeniliklerinin sergileneceği organizasyonda, organik tarım, bahçe ekipmanları, zirai ilaç, tohum, fide, fidan, canlı hayvan, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, traktör ve biçerdöverler, tarımsal kimya ürünleri, seracılık ekipmanları, gübre, hayvancılık, ekolojik tarım, süt sağım sistemleri ve soğutma üniteleri, hayvancılık ekipmanları ve teknolojileri, hayvansal üretim, hayvan sağlığı ve veterinerlik hizmetleri, toprak ölçüm sistemleri, çiftlik ekipmanları, yem ve yem teknolojileri ürün ve hizmetleri görülebilecek.

Sürdürülebilir Tarım

EFR Fuarcılık Genel Müdürü Muhammed Baykal, SAGREX 2024'ün emek, alın teri ve doğanın bereketini bir araya getiren bir platform olacağını belirtirken bu fuarın, çiftçilik ve hayvancılığın sürdürülebilir bir gelecek için önemini hatırlatan bir buluşma noktası olacağını söyledi. Baykal, fuarın tarım makineleri, sulama sistemleri, hayvancılık teknolojileri gibi birçok yenilikçi ürün ve teknolojinin tanıtılacağı bir etkinlik olduğunu ve bu teknolojilerin üretimde verimliliği artırarak ülke ekonomisine katkı sağlayacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.