Türkiye Avusturya Maçına Hazır! Muhtemel 11'ler Belli Oldu!

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 02.07.2024 - 12:08, Güncelleme: 02.07.2024 - 12:08 1349 kez okundu.
 

Türkiye Avusturya Maçına Hazır! Muhtemel 11'ler Belli Oldu!

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2 Temmuz Salı günü saat 22.00'de Almanya'nın Leipzig kentinde Avusturya ile kritik bir maça çıkacak.
Bu önemli karşılaşma, çeyrek final bileti için büyük önem taşıyor. Milli Takımımız, Portekiz, Gürcistan ve Çekya'nın yer aldığı F Grubu'nda 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle ikinci sırada yer alarak adını son 16'ya yazdırmıştı. Avusturya ise Fransa, Hollanda ve Polonya'nın yer aldığı D Grubu'nu 6 puanla lider tamamlayarak bu turda yer aldı. Muhtemel 11'ler: Türkiye: Mert Günok, Mert Müldür, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakçı, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Karagöz, Salih Özcan, Orkun Çekir, Arda Güler, Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz Avusturya: Heinz Lindner, Patrick Posch, David Alaba, Stefan Lienhart, Andreas Weimann, Maximilian Wöber, Nicolas Seiwald, Florian Grillitsch, Christoph Baumgartner, Marcel Sabitzer, Michael Gregoritsch Maçın Hakemi Portekizli: Bu önemli karşılaşmayı Portekizli hakem Artur Soares Dias yönetecek. Dias'a yardımcı olarak Paulo Soares ve Pedro Ribeiro görev alacak. Dördüncü hakem ise Ukrayna Futbol Federasyonu'ndan Mykola Balakin olacak. VAR odasında ise Portekizli Tiago Martins görev yapacak. Kazanan Hollanda ile Romanya'yı Bekleyecek: Bu turu geçen takım, Hollanda-Romanya eşleşmesinin galibiyle 6 Temmuz'da Berlin'de çeyrek finalde karşılaşacak. Heyecan dorukta! Milli Takımımız, Avusturya'yı yenerek çeyrek finale yükselmek ve Avrupa'da adından söz ettirmeye devam etmek istiyor. Tüm futbolseverleri 2 Temmuz Salı günü saat 22.00'de TRT 1 ekranlarından maçı izlemeye ve milli takımımızı desteklemeye davet ediyoruz!
Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2 Temmuz Salı günü saat 22.00'de Almanya'nın Leipzig kentinde Avusturya ile kritik bir maça çıkacak.

Bu önemli karşılaşma, çeyrek final bileti için büyük önem taşıyor.

Milli Takımımız, Portekiz, Gürcistan ve Çekya'nın yer aldığı F Grubu'nda 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle ikinci sırada yer alarak adını son 16'ya yazdırmıştı. Avusturya ise Fransa, Hollanda ve Polonya'nın yer aldığı D Grubu'nu 6 puanla lider tamamlayarak bu turda yer aldı.

Muhtemel 11'ler:

Türkiye: Mert Günok, Mert Müldür, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakçı, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Karagöz, Salih Özcan, Orkun Çekir, Arda Güler, Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz

Avusturya: Heinz Lindner, Patrick Posch, David Alaba, Stefan Lienhart, Andreas Weimann, Maximilian Wöber, Nicolas Seiwald, Florian Grillitsch, Christoph Baumgartner, Marcel Sabitzer, Michael Gregoritsch

Maçın Hakemi Portekizli: Bu önemli karşılaşmayı Portekizli hakem Artur Soares Dias yönetecek. Dias'a yardımcı olarak Paulo Soares ve Pedro Ribeiro görev alacak. Dördüncü hakem ise Ukrayna Futbol Federasyonu'ndan Mykola Balakin olacak. VAR odasında ise Portekizli Tiago Martins görev yapacak.

Kazanan Hollanda ile Romanya'yı Bekleyecek: Bu turu geçen takım, Hollanda-Romanya eşleşmesinin galibiyle 6 Temmuz'da Berlin'de çeyrek finalde karşılaşacak.

Heyecan dorukta! Milli Takımımız, Avusturya'yı yenerek çeyrek finale yükselmek ve Avrupa'da adından söz ettirmeye devam etmek istiyor. Tüm futbolseverleri 2 Temmuz Salı günü saat 22.00'de TRT 1 ekranlarından maçı izlemeye ve milli takımımızı desteklemeye davet ediyoruz!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.