Ünlü Yüzük Tasarımcısı Işıl Özdemir, Bulancak’ta

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 04.10.2024 - 16:11, Güncelleme: 05.10.2024 - 09:12 4123 kez okundu.
 

Ünlü Yüzük Tasarımcısı Işıl Özdemir, Bulancak’ta

Osmanlı motifli yüzük tasarımları ile adından söz ettiren ünlü tasarımcı Işıl Özdemir, Bulancak’a gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında tasarımlarını tanıttı.
Özdemir, TRT 1’de yayınlanan ve başrolünde Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı "Mehmed: Fetihler Sultanı" dizisinde Anı Yüzük sponsorluğunda kullanılan yüzüklerin tasarımcısı olarak büyük beğeni topluyor. Ziyareti sırasında Yıldız Haber Gazetesi'ni de onurlandıran Özdemir, gazetemizin muhabiri Muzaffer Şahin'e tasarımlarının hikayesini anlattı. Osmanlı döneminin sanatsal unsurlarını modern çizgilerle birleştirerek oluşturduğu yüzüklerin arka planını paylaşan Özdemir, "Tarihi derinlik ve ince işçilik, tasarımlarımın merkezinde yer alıyor. Bu projede yer almak, Osmanlı mirasını bugüne taşımak açısından büyük bir fırsat oldu" dedi. Serkan Çayoğlu’nun yüzükleri ilgi odağı oldu Dizide Sultan Mehmed rolüyle izleyicilerin karşısına çıkan ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu’nun kullandığı Osmanlı motifli yüzükler, karakterin tarihsel derinliğini ve kararlılığını yansıtıyor. Özdemir, bu yüzüklerin hem sahnelerde hem de moda dünyasında dikkat çektiğini belirtti. Osmanlı dönemine olan ilgisini tasarımlarına yansıtan Özdemir, "Tasarım benim için bir miras taşıyıcısı" diyerek, tarih ve sanatı bir araya getiren çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.  
Osmanlı motifli yüzük tasarımları ile adından söz ettiren ünlü tasarımcı Işıl Özdemir, Bulancak’a gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında tasarımlarını tanıttı.

Özdemir, TRT 1’de yayınlanan ve başrolünde Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı "Mehmed: Fetihler Sultanı" dizisinde Anı Yüzük sponsorluğunda kullanılan yüzüklerin tasarımcısı olarak büyük beğeni topluyor.

Ziyareti sırasında Yıldız Haber Gazetesi'ni de onurlandıran Özdemir, gazetemizin muhabiri Muzaffer Şahin'e tasarımlarının hikayesini anlattı.

Osmanlı döneminin sanatsal unsurlarını modern çizgilerle birleştirerek oluşturduğu yüzüklerin arka planını paylaşan Özdemir, " Tarihi derinlik ve ince işçilik, tasarımlarımın merkezinde yer alıyor. Bu projede yer almak, Osmanlı mirasını bugüne taşımak açısından büyük bir fırsat oldu" dedi.

Serkan Çayoğlu’nun yüzükleri ilgi odağı oldu

Dizide Sultan Mehmed rolüyle izleyicilerin karşısına çıkan ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu’nun kullandığı Osmanlı motifli yüzükler, karakterin tarihsel derinliğini ve kararlılığını yansıtıyor. Özdemir, bu yüzüklerin hem sahnelerde hem de moda dünyasında dikkat çektiğini belirtti.

Osmanlı dönemine olan ilgisini tasarımlarına yansıtan Özdemir, "Tasarım benim için bir miras taşıyıcısı" diyerek, tarih ve sanatı bir araya getiren çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.