Üsküdar Belediyespor'un kulüp başkanı Muammer Saka hayatını kaybetti

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 12.11.2023 - 13:25, Güncelleme: 12.11.2023 - 13:55 6406+ kez okundu.
 

Üsküdar Belediyespor'un kulüp başkanı Muammer Saka hayatını kaybetti

Hentbol Kadınlar Süper Lig ekiplerinden Üsküdar Belediyespor'un kulüp başkanı Muammer Saka, hayatını kaybetti.
Türkiye Hentbol Federasyonunun açıklamasında, daha önce Trabzonspor Kulübünde de yöneticilik yapan Muammer Saka'nın vefat ettiği belirtildi. Federasyonun açıklamasında şu ifadeler kullanıldı: "Hentbol Kadınlar Süper Lig takımlarımızdan Üsküdar Belediyesi Spor Kulübünün başkanı Muammer Saka'nın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Muammer Saka'ya Allah'tan rahmet; ailesine ve Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü camiasına başsağlığı dileriz."
Hentbol Kadınlar Süper Lig ekiplerinden Üsküdar Belediyespor'un kulüp başkanı Muammer Saka, hayatını kaybetti.

Türkiye Hentbol Federasyonunun açıklamasında, daha önce Trabzonspor Kulübünde de yöneticilik yapan Muammer Saka'nın vefat ettiği belirtildi.

Federasyonun açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

" Hentbol Kadınlar Süper Lig takımlarımızdan Üsküdar Belediyesi Spor Kulübünün başkanı Muammer Saka'nın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Muammer Saka'ya Allah'tan rahmet; ailesine ve Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü camiasına başsağlığı dileriz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.