Vali Serdengeçti, Bektaş Yaylası ve Kapalı Spor Salonu sorularına cevap verdi

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 09.08.2024 - 14:32, Güncelleme: 09.08.2024 - 14:57 10311+ kez okundu.
 

Vali Serdengeçti, Bektaş Yaylası ve Kapalı Spor Salonu sorularına cevap verdi

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti tarafından her ay düzenlenen ‘Giresun’un Huzuru' bilgilendirme toplantısında;
Yıldız Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız, Bektaş Yaylasının akıbeti, Bulancak sahilinde yapılması talep edilen dalgakıranlar ve Kapalı Spor Salonunu sordu. Bir önceki toplantıda Bektaş Yaylası hakkında düşündüğü projeler ile ilgili Vali Serdengeçti’ye CHP İl Genel Meclis Üyesi Sefine Henden Peker’in Bektaş Yaylası esnaflarını ziyaret ettiğini hatırlatarak, obaların yol problemi, Bulancak Bektaş arasındaki yolların durumu ve Bektaş'ın Dereli’ye bağlı olmasından söz etti. Bektaş Yaylası’nın %95’ini Bulancaklıların kullandığını ifade eden Yıldız, Bektaş’ın Bulancak’a bağlanmasının söz konusu olup olmadığını sordu. Vali Serdengeçti Bektaş Yaylası ile ilgili olarak; “Yayla yolu asfaltlama planlarımız mevcut. Bulancak-Bektaş bağlantısını asfaltlayacağız. Zaten yolun çoğu kısmı asfaltlanmış durumda ve sürekli olarak hummalı çalışmalar içerisindeyiz" dedi. Daha sonra Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız, Bulancak'ta daha önce varolan ve sonra yıkılayarak yenisi yapılmayan Kapalı Spor Salonunu sordu. Vali Serdengeçti ise; “İhale aşamasına gelmiş olan kapalı spor salonu, tasarruf tedbirleri kapsamında durdurulmuştu. Spor Bakanlığımızın yatırım programlarıyla alakalı olarak konunun hassasiyetinin farkındayız ve süreci yakından takip ediyoruz. Giresun'da spor alanında önceliğimiz, Bulancak Kapalı Spor Salonudur” ifadelerini kullandı. Gazetemiz Haber Müdürü Samet Yıldız’ın Fatoğlu Kavşağı’nda bir türlü çözülemeyen trafik kazalarının önüne geçilmesi için trafik ışıklarından kaynaklı kırmızı ışıktan sarı ikaz ışığı yanmadan yeşile geçme sorununu dile getirmesi üzerine Vali Serdengeçti, gazetemize hassasiyeti için teşekkür ederek, Giresun İl Emniyet Müdürüne ve Karayolları yetkilisine talimat vererek hemen düzeltileceğini belirtti.
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti tarafından her ay düzenlenen ‘Giresun’un Huzuru' bilgilendirme toplantısında;

Yıldız Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız, Bektaş Yaylasının akıbeti, Bulancak sahilinde yapılması talep edilen dalgakıranlar ve Kapalı Spor Salonunu sordu.

Bir önceki toplantıda Bektaş Yaylası hakkında düşündüğü projeler ile ilgili Vali Serdengeçti’ye CHP İl Genel Meclis Üyesi Sefine Henden Peker’in Bektaş Yaylası esnaflarını ziyaret ettiğini hatırlatarak, obaların yol problemi, Bulancak Bektaş arasındaki yolların durumu ve Bektaş'ın Dereli’ye bağlı olmasından söz etti.

Bektaş Yaylası’nın %95’ini Bulancaklıların kullandığını ifade eden Yıldız, Bektaş’ın Bulancak’a bağlanmasının söz konusu olup olmadığını sordu.

Vali Serdengeçti Bektaş Yaylası ile ilgili olarak; “Yayla yolu asfaltlama planlarımız mevcut. Bulancak-Bektaş bağlantısını asfaltlayacağız. Zaten yolun çoğu kısmı asfaltlanmış durumda ve sürekli olarak hummalı çalışmalar içerisindeyiz" dedi.

Daha sonra Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız, Bulancak'ta daha önce varolan ve sonra yıkılayarak yenisi yapılmayan Kapalı Spor Salonunu sordu.

Vali Serdengeçti ise; “İhale aşamasına gelmiş olan kapalı spor salonu, tasarruf tedbirleri kapsamında durdurulmuştu. Spor Bakanlığımızın yatırım programlarıyla alakalı olarak konunun hassasiyetinin farkındayız ve süreci yakından takip ediyoruz. Giresun'da spor alanında önceliğimiz, Bulancak Kapalı Spor Salonudur” ifadelerini kullandı.

Gazetemiz Haber Müdürü Samet Yıldız’ın Fatoğlu Kavşağı’nda bir türlü çözülemeyen trafik kazalarının önüne geçilmesi için trafik ışıklarından kaynaklı kırmızı ışıktan sarı ikaz ışığı yanmadan yeşile geçme sorununu dile getirmesi üzerine Vali Serdengeçti, gazetemize hassasiyeti için teşekkür ederek, Giresun İl Emniyet Müdürüne ve Karayolları yetkilisine talimat vererek hemen düzeltileceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Dalga
(09.08.2024 15:19 - #75096)
Dalga kıranlara ne cevap verdi?
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.