Vali Serdengeçti, muhtarlarla bir araya geldi

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 18.10.2024 - 16:59, Güncelleme: 18.10.2024 - 17:07 2195 kez okundu.
 

Vali Serdengeçti, muhtarlarla bir araya geldi

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
Valilik toplantı salonunda düzenlenen kabulde, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine dikkat çekildi. Vali Serdengeçti, muhtarların demokrasimizin temel taşlarından biri olduğunu vurgulayarak, "Aziz milletimize hizmet etmek gibi ulvi bir payeye ortak olan, demokrasimizin temel taşı, yerel yönetimlerin ilk basamağı ve mahalle ile köy sakinlerinin sesi kıymetli muhtarlarımızla bir araya geldik. Yerel demokrasimizin mihenk taşı ve milletimizin güzide temsilcisi olan değerli muhtarlarımızı ağırlamaktan onur duyduk" dedi. Vali Serdengeçti, muhtarların vatandaşların sorunlarına çözüm bulma noktasındaki gayretlerinden övgüyle bahsederek, "Köy ve mahalle sakinleri için gecesini gündüzüne katarak görev yapan tüm muhtarlarımıza vazifelerinde muvaffakiyetler diliyorum" ifadelerini kullandı. Toplantıya katılan muhtarlar, bölgedeki sorunları ve taleplerini Vali Serdengeçti’ye ileterek, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Vali Serdengeçti, muhtarlarla yakın diyalog içinde olmaya devam edeceklerini belirtti.
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen kabulde, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine dikkat çekildi.

Vali Serdengeçti, muhtarların demokrasimizin temel taşlarından biri olduğunu vurgulayarak, "Aziz milletimize hizmet etmek gibi ulvi bir payeye ortak olan, demokrasimizin temel taşı, yerel yönetimlerin ilk basamağı ve mahalle ile köy sakinlerinin sesi kıymetli muhtarlarımızla bir araya geldik. Yerel demokrasimizin mihenk taşı ve milletimizin güzide temsilcisi olan değerli muhtarlarımızı ağırlamaktan onur duyduk" dedi. Vali Serdengeçti, muhtarların vatandaşların sorunlarına çözüm bulma noktasındaki gayretlerinden övgüyle bahsederek, "Köy ve mahalle sakinleri için gecesini gündüzüne katarak görev yapan tüm muhtarlarımıza vazifelerinde muvaffakiyetler diliyorum" ifadelerini kullandı.

Toplantıya katılan muhtarlar, bölgedeki sorunları ve taleplerini Vali Serdengeçti’ye ileterek, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Vali Serdengeçti, muhtarlarla yakın diyalog içinde olmaya devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.