Vali Serdengeçti'den Çevre Beratı Ödülü Alan Okula ve Yetkililerine Tebrik

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 07.06.2024 - 12:04, Güncelleme: 07.06.2024 - 12:04 1248 kez okundu.
 

Vali Serdengeçti'den Çevre Beratı Ödülü Alan Okula ve Yetkililerine Tebrik

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen "Sıfır Atık Yarışması" kapsamında "İyi Uygulama Yapan Okul" kategorisinde il birincisi olan ve Çevre Beratı Ödülü'ne layık görülen Keşap Şehit Serkan Yılmaz Anaokulu yetkililerini tebrik etti.
Gerçekleşen kabulde; Keşap Kaymakamı Nurullah Cemil ERCİYAS, Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul TOSUNOĞLU, Keşap İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih AYKIT, Keşap Şehit Serkan Yılmaz Anaokulu Müdürü Gülşah ÇELEBİ ve Okul Müdür Yardımcısı Oğuzhan DEMİR, İş Güvenliği Uzmanı Ramazan SANDAL yer aldı. Keşap Şehit Serkan Yılmaz Anaokulu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi'nin himayelerinde yürütülen “Sıfır Atık” projesi kapsamında, sürdürülebilir ve çevre dostu uygulamalarıyla dikkat çekerek, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen yarışmada büyük bir başarıya imza attı. Keşap Şehit Serkan Yılmaz Anaokulu, "Alanında İyi Uygulama Yapan Okul" kategorisinde il birincisi olarak Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin tarafından Çevre Beratı ile ödüllendirildi. Vali Serdengeçti, kabulde yaptığı konuşmada, Keşap Şehit Serkan Yılmaz Anaokulu'nun çevre bilinci konusundaki çalışmalarını büyük bir takdirle karşıladığını belirterek, "Bu tür başarılar, sadece okulumuzun değil, ilimizin de gurur kaynağıdır. Gelecek nesillerimize daha yaşanabilir bir dünya bırakmak adına atılan her adım çok kıymetlidir. Bu bağlamda, yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, idarecilerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi gönülden tebrik ediyorum" dedi. Sürdürülebilir uygulamaların hayata geçirilmesinde, atık yönetimi ve geri dönüşüm projelerinin koordinasyonunda aktif olarak görev alarak, çevre bilincinin artırılmasında ve projelerin etkin bir şekilde uygulanmasında gösterdiği gayretlerden dolayı Vali Serdengeçti, İş Güvenliği Uzmanı Ramazan Sandal'ı da ayrıca tebrik etti.
Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen "Sıfır Atık Yarışması" kapsamında "İyi Uygulama Yapan Okul" kategorisinde il birincisi olan ve Çevre Beratı Ödülü'ne layık görülen Keşap Şehit Serkan Yılmaz Anaokulu yetkililerini tebrik etti.

Gerçekleşen kabulde; Keşap Kaymakamı Nurullah Cemil ERCİYAS, Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul TOSUNOĞLU, Keşap İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih AYKIT, Keşap Şehit Serkan Yılmaz Anaokulu Müdürü Gülşah ÇELEBİ ve Okul Müdür Yardımcısı Oğuzhan DEMİR, İş Güvenliği Uzmanı Ramazan SANDAL yer aldı.

Keşap Şehit Serkan Yılmaz Anaokulu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi'nin himayelerinde yürütülen “Sıfır Atık” projesi kapsamında, sürdürülebilir ve çevre dostu uygulamalarıyla dikkat çekerek, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen yarışmada büyük bir başarıya imza attı.

Keşap Şehit Serkan Yılmaz Anaokulu, "Alanında İyi Uygulama Yapan Okul" kategorisinde il birincisi olarak Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin tarafından Çevre Beratı ile ödüllendirildi.

Vali Serdengeçti, kabulde yaptığı konuşmada, Keşap Şehit Serkan Yılmaz Anaokulu'nun çevre bilinci konusundaki çalışmalarını büyük bir takdirle karşıladığını belirterek, "Bu tür başarılar, sadece okulumuzun değil, ilimizin de gurur kaynağıdır. Gelecek nesillerimize daha yaşanabilir bir dünya bırakmak adına atılan her adım çok kıymetlidir. Bu bağlamda, yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, idarecilerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Sürdürülebilir uygulamaların hayata geçirilmesinde, atık yönetimi ve geri dönüşüm projelerinin koordinasyonunda aktif olarak görev alarak, çevre bilincinin artırılmasında ve projelerin etkin bir şekilde uygulanmasında gösterdiği gayretlerden dolayı Vali Serdengeçti, İş Güvenliği Uzmanı Ramazan Sandal'ı da ayrıca tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.