Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 BULANCAKSPOR’DA BAŞKANLIK İÇİN AYDIN KARATAŞ SESLERİ

1926 Bulancakspor’a Başkan olarak Aydın Karataş (Potin) tekrara geri döner mi? Futboldan anlayan, futbolu okuyan Karataş gibi bir başkan daha gelmedi. Ancak, ben ümitlerimi kırmıyorum ve onun görevinin başına tekrar döneceğine inanıyorum. Giresun’da gazeteci bir arkadaşın Facebook’tan “1926 Bulancakspor’da potin sesleri” başlığındaki yazıyı okuduktan sonra Aydın Karataş’ı aradım. “Ben Ankara’dayım. Benim yorumum yok. Sadece beni bu göreve layık görmelerine kendi adıma teşekkür ediyorum.” dedi. Ben de “Yani düşünmüyorsunuz” soruma karşılık “Bakalım bayram geçsin” sözü başkanlığa bence yakın olduğunun işareti olsa gerek. Çünkü 1926 Bulancakspor’a şimdiye kadar birkaç başkan geldi, hepsi de bir şeyler yapmaya çalıştı. Ama Aydın Karataş hepsinden fazla, olağanüstü işler yaptı. Üstelik yaptığı işten zevk aldı. 1926 Bulancakspor bu sezon birinciliği kendi eliyle bıraktı. İkincilik kötü bir netice değil ki. Aydın Karataş başkan olduğunda bu kadroyu koruduğunda yapılacak 3-4 transfer bu takımı şampiyon yapar. Bu işin mantıklısı bir an önce yönetimin kongreye gitmesi. Aldığım duyuma göre var olan başkan Emrullah Guguk görevi devretmeye hazır. Yeni bir idare heyeti, yeni bir başkan... Ben ümitlerimi kırmıyorum ve Aydın Karataş’ın geri döneceğine inanıyorum. Yönetime kim gelirse gelsin bence var olan teknik heyet devam etmeli ve eksik yerlere yeni oyuncular almalı. İşin güzel tarafı, yönetimin 1926 Bulancakspor’u güçlendirmek için transfer çalışmalarına yeni yönetim oluştuktan sonra hemen başlamalı. Bundan daha güzeli olur mu? 1926 Bulancakspor çok akılcı hareket etmeli. Çünkü bu tecrübeyi bu sezon yaşadılar. Şimdi artık bir ders alıp, ona göre hareket etmeliler. Alınacak futbolcular 1926 Bulancakspor’a uyacak mı manasında. 1926 Bulancakspor’da yeni yönetim ve teknik heyet belirlendikten sonra kamp çalışmaları başlamalı. En azından oyuncular birbiri ile uyum sağlarlar. Böylece bir takım hüviyetinde oynarlar.  Ben, bu kampı çok olumlu buluyorum. Bekleyelim, görelim.
Ekleme Tarihi: 04 Haziran 2024 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 BULANCAKSPOR’DA BAŞKANLIK İÇİN AYDIN KARATAŞ SESLERİ

1926 Bulancakspor’a Başkan olarak Aydın Karataş (Potin) tekrara geri döner mi? Futboldan anlayan, futbolu okuyan Karataş gibi bir başkan daha gelmedi. Ancak, ben ümitlerimi kırmıyorum ve onun görevinin başına tekrar döneceğine inanıyorum. Giresun’da gazeteci bir arkadaşın Facebook’tan “1926 Bulancakspor’da potin sesleri” başlığındaki yazıyı okuduktan sonra Aydın Karataş’ı aradım. “Ben Ankara’dayım. Benim yorumum yok. Sadece beni bu göreve layık görmelerine kendi adıma teşekkür ediyorum.” dedi. Ben de “Yani düşünmüyorsunuz” soruma karşılık “Bakalım bayram geçsin” sözü başkanlığa bence yakın olduğunun işareti olsa gerek.

Çünkü 1926 Bulancakspor’a şimdiye kadar birkaç başkan geldi, hepsi de bir şeyler yapmaya çalıştı. Ama Aydın Karataş hepsinden fazla, olağanüstü işler yaptı. Üstelik yaptığı işten zevk aldı.
1926 Bulancakspor bu sezon birinciliği kendi eliyle bıraktı. İkincilik kötü bir netice değil ki. Aydın Karataş başkan olduğunda bu kadroyu koruduğunda yapılacak 3-4 transfer bu takımı şampiyon yapar.

Bu işin mantıklısı bir an önce yönetimin kongreye gitmesi. Aldığım duyuma göre var olan başkan Emrullah Guguk görevi devretmeye hazır. Yeni bir idare heyeti, yeni bir başkan... Ben ümitlerimi kırmıyorum ve Aydın Karataş’ın geri döneceğine inanıyorum.

Yönetime kim gelirse gelsin bence var olan teknik heyet devam etmeli ve eksik yerlere yeni oyuncular almalı. İşin güzel tarafı, yönetimin 1926 Bulancakspor’u güçlendirmek için transfer çalışmalarına yeni yönetim oluştuktan sonra hemen başlamalı. Bundan daha güzeli olur mu?

1926 Bulancakspor çok akılcı hareket etmeli. Çünkü bu tecrübeyi bu sezon yaşadılar. Şimdi artık bir ders alıp, ona göre hareket etmeliler. Alınacak futbolcular 1926 Bulancakspor’a uyacak mı manasında.

1926 Bulancakspor’da yeni yönetim ve teknik heyet belirlendikten sonra kamp çalışmaları başlamalı. En azından oyuncular birbiri ile uyum sağlarlar. Böylece bir takım hüviyetinde oynarlar.  Ben, bu kampı çok olumlu buluyorum. Bekleyelim, görelim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.