Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

FUTBOLCU BİROL ÖZMEN YAŞATILMALI

Ömrünü sporla dolu dolu geçirdi. 12 Nisan 2024’te aramızdan ayrıldı. Bulancakspor ve Giresunspor’a büyük katkıları oldu. Birol Özmen’in ismi yaşatılmalıdır. Bu konuda gerekli adımlar atılmalı. İlçemize kim katkıda bulunursa bulunsun, isimleri yaşamalıdır. Geçtiğimiz ay 12 Nisan’da vefat eden Bulancakspor ve Giresunspor’un unutulmaz efsane futbolcusu Birol Özmen’in ismi ilçemizde bir parkta, bir caddede, ya da bir sokakta ismi verilerek yaşatılmalıdır. Futbola Bulancak Karadenizgücü’nde amatör olarak başlayan Birol Özmen takımının kaptanlığını da yaptı. Ardından Bulancakspor formasını bir süre giydikten sonra Giresunspor’a transfer olan ve Giresunspor formasını başarıyla terleten Özmen, kaptanlığa da yükseldi. Giresunspor o dönemlerde o zaman 1.Lig, bugünkü adı Süper ligde oynarken Trabzonspor ikinci ligde oynuyordu. Özmen, örnek bir futbolcu idi. Zamanında Galatasaray istemişti ancak anlaşamadıklarından gitmekten vazgeçmişti. İsminin büyüdüğü ilçe olan Bulancak’ta yaşatılarak asla unutulmaması gerekir. Umarım belediye meclisimiz bu görüşümüzü dikkate alarak en kısa zamanda ismini uygun gördükleri bir yere verilir. Spor hayatımızın vazgeçilmezidir. Bu vesile ile Birol Özmen’i vefatının ikinci ayında sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz. Mekanı cennet olsun…
Ekleme Tarihi: 31 Mayıs 2024 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

FUTBOLCU BİROL ÖZMEN YAŞATILMALI

Ömrünü sporla dolu dolu geçirdi.

12 Nisan 2024’te aramızdan ayrıldı. Bulancakspor ve Giresunspor’a büyük katkıları oldu.

Birol Özmen’in ismi yaşatılmalıdır. Bu konuda gerekli adımlar atılmalı. İlçemize kim katkıda bulunursa bulunsun, isimleri yaşamalıdır.

Geçtiğimiz ay 12 Nisan’da vefat eden Bulancakspor ve Giresunspor’un unutulmaz efsane futbolcusu Birol Özmen’in ismi ilçemizde bir parkta, bir caddede, ya da bir sokakta ismi verilerek yaşatılmalıdır.

Futbola Bulancak Karadenizgücü’nde amatör olarak başlayan Birol Özmen takımının kaptanlığını da yaptı. Ardından Bulancakspor formasını bir süre giydikten sonra Giresunspor’a transfer olan ve Giresunspor formasını başarıyla terleten Özmen, kaptanlığa da yükseldi.

Giresunspor o dönemlerde o zaman 1.Lig, bugünkü adı Süper ligde oynarken Trabzonspor ikinci ligde oynuyordu. Özmen, örnek bir futbolcu idi. Zamanında Galatasaray istemişti ancak anlaşamadıklarından gitmekten vazgeçmişti.

İsminin büyüdüğü ilçe olan Bulancak’ta yaşatılarak asla unutulmaması gerekir. Umarım belediye meclisimiz bu görüşümüzü dikkate alarak en kısa zamanda ismini uygun gördükleri bir yere verilir.
Spor hayatımızın vazgeçilmezidir. Bu vesile ile Birol Özmen’i vefatının ikinci ayında sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz. Mekanı cennet olsun…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.