Seçil Yılmaz
Köşe Yazarı
Seçil Yılmaz
 

TOKİ ADALETSİZLİĞİ

Bildiğimiz gibi cumartesi günü TOKİ Sosyal Konut Projesi yapıldı. Yapıldı yapılmasına da bunu da başarıyla sonuçlandıramadılar. Yine araştırma yapılmadan yapılmış bir kura neden mi? Neredeyse evi, bahçesi olan herkese adaletsizce kurada isimleri çıktı eve hak kazandılar. Bu proje açıklanırken evi olmayanlara, gençlere, emeklilere, engellilere  ev hakkı denildi. Ama şöyle bir baktığımda evi, bahçesi olan vatandaşlara ev çıktı. Evet, şans ve kura ile çekildi ama en başından hata yapılmıştı. Peki, şimdi bu haksızlık sonucu ne olacak? Kayıtlar yapıldıktan sonra söyle bir denetim yapılıp üstlerine gayrimenkul var mı yok mu  yâda ne zaman yakınlarının üstlerine geçirdiler bir araştırma yapılıp eleme yapılmalı sonra geri kalanlarla kura çekimi yapılmalıydı. Haksızlık büyük bir adaletsizlik ülke de ne zaman bir şey yapmaya kalksalar olmuyor yapamıyorlar en ufaktan ülke geneli bir deprem tatbikatı yapıldı ya geçen ay orda mesaj gelecekti aynı anda ama o bile gelmedi yapamadılar ya çok aceleye getirip bir şeyler yapalım diye yapıyorlar yâda dikkatsizler siz söyleyin hangisi...
Ekleme Tarihi: 20 Aralık 2022 - Salı
Seçil Yılmaz

TOKİ ADALETSİZLİĞİ

Bildiğimiz gibi cumartesi günü TOKİ Sosyal Konut Projesi yapıldı. Yapıldı yapılmasına da bunu da başarıyla sonuçlandıramadılar.

Yine araştırma yapılmadan yapılmış bir kura neden mi?

Neredeyse evi, bahçesi olan herkese adaletsizce kurada isimleri çıktı eve hak kazandılar. Bu proje açıklanırken evi olmayanlara, gençlere, emeklilere, engellilere  ev hakkı denildi. Ama şöyle bir baktığımda evi, bahçesi olan vatandaşlara ev çıktı. Evet, şans ve kura ile çekildi ama en başından hata yapılmıştı. Peki, şimdi bu haksızlık sonucu ne olacak?

Kayıtlar yapıldıktan sonra söyle bir denetim yapılıp üstlerine gayrimenkul var mı yok mu  yâda ne zaman yakınlarının üstlerine geçirdiler bir araştırma yapılıp eleme yapılmalı sonra geri kalanlarla kura çekimi yapılmalıydı. Haksızlık büyük bir adaletsizlik ülke de ne zaman bir şey yapmaya kalksalar olmuyor yapamıyorlar en ufaktan ülke geneli bir deprem tatbikatı yapıldı ya geçen ay orda mesaj gelecekti aynı anda ama o bile gelmedi yapamadılar ya çok aceleye getirip bir şeyler yapalım diye yapıyorlar yâda dikkatsizler siz söyleyin hangisi...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.