Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Bu garip durum izaha muhtaç!

Dün internette haber sitelerine bakarken, bir meşhur TSM sanatçısının ameliyat olup taburcu edildiğine dair bir habere rast geldim. Haberin resmine dikkatlice bakınca bir gariplik olduğunu fark ettim. Yoksa ben mi yanlış gördüm veya bana mı öyle geldi, diye daha çok dikkat ettim. Allah allah, bu nedir, diye haberi okudum ancak haberde garip bir durumla karşılaşmadım. Bu sanatçı hanım efendinin ayağındaki kırık sebebiyle ameliyat olduğu ve taburcu edildiği yazıyordu. Haberde gördüğüm şeyle ilgili hiçbir malumat yoktu. Valla bu ülkede çok sayıda garip ve acayip epeyce olay olur bunlara şaşar kalırız zaman zaman. Bu haberde ki detay şuydu. Sanatçı hastaneden taburcu edilirken çekilen fotolarında gözünde siyah bir güneş gözlüğü vardı. Benim dikkatimi çekende bu oldu. Ya insan taburcu olduğu hastaneden çıkarken ve sedyede yatarken güneş gözlüğünü niçin takar ki? Hadi gözünden ameliyat olursun, doktorun verdiği bir gözlük vardır, onu herkes anlar da bu nedir bir türlü aklım almadı! Tamam meşhur bir sanatçıdır, TSM’ne sesi ile katkı yapmıştır, herkes sever sayar, çok iyi bir insandır, hepsi kabul de, bu tam bir “görmemişin oğlu olmuş, o da çekmiş vurmuş misali” ben neymişim be hal’inden başka bir şey değil. Elle tutulmaz, gözle görülmez, dokunulmaz, yere göğe sığmaz, kimseyi adam yerine koymaz, masasında kuş sütü eksik olmaz, gak dediğinde guk, guk dediğinde gak, anlaşılan her bir şeyi seçilmiş olan bu meşhurlarının aslında zavallı hali bu durum.         
Ekleme Tarihi: 28 Ekim 2019 - Pazartesi
Erhan GÜNDOĞAR

Bu garip durum izaha muhtaç!

Dün internette haber sitelerine bakarken, bir meşhur TSM sanatçısının ameliyat olup taburcu edildiğine dair bir habere rast geldim. Haberin resmine dikkatlice bakınca bir gariplik olduğunu fark ettim. Yoksa ben mi yanlış gördüm veya bana mı öyle geldi, diye daha çok dikkat ettim.

Allah allah, bu nedir, diye haberi okudum ancak haberde garip bir durumla karşılaşmadım. Bu sanatçı hanım efendinin ayağındaki kırık sebebiyle ameliyat olduğu ve taburcu edildiği yazıyordu. Haberde gördüğüm şeyle ilgili hiçbir malumat yoktu.

Valla bu ülkede çok sayıda garip ve acayip epeyce olay olur bunlara şaşar kalırız zaman zaman. Bu haberde ki detay şuydu. Sanatçı hastaneden taburcu edilirken çekilen fotolarında gözünde siyah bir güneş gözlüğü vardı. Benim dikkatimi çekende bu oldu. Ya insan taburcu olduğu hastaneden çıkarken ve sedyede yatarken güneş gözlüğünü niçin takar ki?

Hadi gözünden ameliyat olursun, doktorun verdiği bir gözlük vardır, onu herkes anlar da bu nedir bir türlü aklım almadı!

Tamam meşhur bir sanatçıdır, TSM’ne sesi ile katkı yapmıştır, herkes sever sayar, çok iyi bir insandır, hepsi kabul de, bu tam bir “görmemişin oğlu olmuş, o da çekmiş vurmuş misali” ben neymişim be hal’inden başka bir şey değil. Elle tutulmaz, gözle görülmez, dokunulmaz, yere göğe sığmaz, kimseyi adam yerine koymaz, masasında kuş sütü eksik olmaz, gak dediğinde guk, guk dediğinde gak, anlaşılan her bir şeyi seçilmiş olan bu meşhurlarının aslında zavallı hali bu durum.         

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.