Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

“Hay sizin beyninize cip takayım!”

Elon Musk denen kefere kendi x hesabından bir açıklama yaparak, “gelecekte insan beynine cip takarak, duyguları ve hayatı değiştireceğiz” gibi bir şey yımırtlamış. Dün akşam bazı tv kanlarında bu martaval konuşulup duruyordu. Aklı başında olduğunu zannettiğimiz bu adamlar bu açıklamayı alıp konuşmayı bir marifet sanarak bu çetenin adamını çok önemli bir yere koyuyorlar. Bu yaratığın adını ilk duyduğumda ve okuduğumda çetenin(küresel yapının veya şeytanın uşağı) olduğu kanaati bende uyandı. Eskiden olsa pek de dikkat etmezdim bu adamlara. Sonra aklımız başımıza gelince, hemen nereden ve nasıl yola çıktığını ararım ve ondan sonra kimin adamı olduğunu anlarım. Bu abartılan ve sabah akşam insanların aklına sokulmaya çalışılan bu isimler bir karton adamdan başkası değil. Onlara ne söyleniyorsa, onlarda uygun bir yerden bunları sağa sola serpiştirip duruyor. Ne paraları bunların, ne de akılıları ve de söyledikleri. Hepsi birer uşak ve kapı zağarı gibi havlayıp duruyor. Öyle çok akıllı, zeki oldukları ileri sürülse de, benim gibi sıradan insanlar.( Bizim bildiğimiz insan değil bunlar haaa!?). Kimin borusunu çalıyorlar tam olarak bilemiyoruz. Kaç defa yazdık bende hatırlamıyorum. Bunlar kendilerini yaratıcının yerine koymak için insanoğlu ile mücadele eden ve ellerindeki bilim dedikleri bir numara ile insan kaderini belirlemeye çabalayan ve bir türlü bunu sağlayamayan bir güruhtan başkası değiller. Her türlü kötülük, ahlaki olmayan yol ve yöntem, suç üretmek, karanlık yapılar kurmak, totaliter bir yapı için kumpaslar planlamak ve bunu yapacak adamlar ile korku oluşturmak gibi insanın dışında yol aramak üzere uşaklar bulup bunları hakim kılmak isteyenler… Bir şey olacağı yok daha öncede yazdım ve çok tartıştım durdum. Hele de bu beyne cip takma mevzu göz boyamaktan başka şey değil. Bu işin en uzmanı olanlar, bu Elon Musk ve avenesine bir yerleri ile gülüyor ve bunlara karşı söylediklerini her yerde söylüyor. Beyin hakkında bildiği çok sınırlı olan bu uşak ve ekibi, beynin daha yüzde 30-40’nı bile bilemeyen bilimin yanında bir de cip takacağız, yok şu olacak bu olacak, diye dediğinde, “hadin oradan kıl kuyruklar, sizin beyninize cip takayım” diyesi geliyor insanın!           
Ekleme Tarihi: 21 Haziran 2024 - Cuma
Erhan GÜNDOĞAR

“Hay sizin beyninize cip takayım!”

Elon Musk denen kefere kendi x hesabından bir açıklama yaparak, “gelecekte insan beynine cip takarak, duyguları ve hayatı değiştireceğiz” gibi bir şey yımırtlamış. Dün akşam bazı tv kanlarında bu martaval konuşulup duruyordu. Aklı başında olduğunu zannettiğimiz bu adamlar bu açıklamayı alıp konuşmayı bir marifet sanarak bu çetenin adamını çok önemli bir yere koyuyorlar. Bu yaratığın adını ilk duyduğumda ve okuduğumda çetenin(küresel yapının veya şeytanın uşağı) olduğu kanaati bende uyandı. Eskiden olsa pek de dikkat etmezdim bu adamlara. Sonra aklımız başımıza gelince, hemen nereden ve nasıl yola çıktığını ararım ve ondan sonra kimin adamı olduğunu anlarım. Bu abartılan ve sabah akşam insanların aklına sokulmaya çalışılan bu isimler bir karton adamdan başkası değil. Onlara ne söyleniyorsa, onlarda uygun bir yerden bunları sağa sola serpiştirip duruyor. Ne paraları bunların, ne de akılıları ve de söyledikleri. Hepsi birer uşak ve kapı zağarı gibi havlayıp duruyor. Öyle çok akıllı, zeki oldukları ileri sürülse de, benim gibi sıradan insanlar.( Bizim bildiğimiz insan değil bunlar haaa!?). Kimin borusunu çalıyorlar tam olarak bilemiyoruz. Kaç defa yazdık bende hatırlamıyorum. Bunlar kendilerini yaratıcının yerine koymak için insanoğlu ile mücadele eden ve ellerindeki bilim dedikleri bir numara ile insan kaderini belirlemeye çabalayan ve bir türlü bunu sağlayamayan bir güruhtan başkası değiller. Her türlü kötülük, ahlaki olmayan yol ve yöntem, suç üretmek, karanlık yapılar kurmak, totaliter bir yapı için kumpaslar planlamak ve bunu yapacak adamlar ile korku oluşturmak gibi insanın dışında yol aramak üzere uşaklar bulup bunları hakim kılmak isteyenler…

Bir şey olacağı yok daha öncede yazdım ve çok tartıştım durdum. Hele de bu beyne cip takma mevzu göz boyamaktan başka şey değil. Bu işin en uzmanı olanlar, bu Elon Musk ve avenesine bir yerleri ile gülüyor ve bunlara karşı söylediklerini her yerde söylüyor. Beyin hakkında bildiği çok sınırlı olan bu uşak ve ekibi, beynin daha yüzde 30-40’nı bile bilemeyen bilimin yanında bir de cip takacağız, yok şu olacak bu olacak, diye dediğinde, “hadin oradan kıl kuyruklar, sizin beyninize cip takayım” diyesi geliyor insanın!           

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.