Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 BULANCAKSPOR’DA KADRO DAĞILMAZSA…

1926 Bulancakspor kadroyu korursa yapacağı 3-4 takviye ile gelecek sezon grubunda şampiyon olur. Bu doğrultuda yola çıkmalı. Belediye Başkanımız Necmi Sıbıç seçim öncesi verdiği söz ile takımı sahiplenip şampiyon yapmalı. Bir önceki sezonda mücadele eden takımın değerlendirmesini baktığımızda lig ikincisi olan bir takım var. İsimlere baktığımızda kaliteli oyuncular var. Sadece bu oyuncuların performanslarını yukarı çekmek gerekiyor. Çoğu ile yolumuza devam etmeliyiz. Genç oyuncuları da kadromuza katarak harmanlamalıyız. Şampiyonluk hedefi için tabi ki kaliteli isimlere de ihtiyacımız vardı. Takip ettiğimiz daha önce de ne vereceğini bildiğimiz isimlerle temasa geçmeliyiz. Vakit geçirmeden yeni yönetim oluştuktan sonra hemen takviyelere başlamalıyız. Var olan teknik direktörün zaten aklından geçen futbolcular vardır. Şampiyonluğa ulaşacak kadroyu kurmak tabii ki kolay olmayacak. Oyuncuya göre değil de, kulübün şartlarına göre kolej havasında bir ekip oluşturmalıyız. Yeni oluşacak yönetimde bu konu da teknik kadroya desteği vermeli. Sahada oyuna hükmeden dominant bir takım olmaya çalışmalıyız. Top rakipteyken en kısa sürede geri kazanan, önde baskı yapan ve topun kıymetini bilen bir takım olgusu yaratmalıyız. Var olan lig ikincisi takımda teknik heyetin emekleri çok fazla. Herkes işinden, zamanından ve kendinden fedakarlık gösterdi. Kısacası bu kadro bozulmaz 3-4 takviye yapılırsa bu takım seneye 3.Lig’e çıkar.
Ekleme Tarihi: 28 Mayıs 2024 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 BULANCAKSPOR’DA KADRO DAĞILMAZSA…

1926 Bulancakspor kadroyu korursa yapacağı 3-4 takviye ile gelecek sezon grubunda şampiyon olur.

Bu doğrultuda yola çıkmalı.

Belediye Başkanımız Necmi Sıbıç seçim öncesi verdiği söz ile takımı sahiplenip şampiyon yapmalı.

Bir önceki sezonda mücadele eden takımın değerlendirmesini baktığımızda lig ikincisi olan bir takım var.

İsimlere baktığımızda kaliteli oyuncular var.

Sadece bu oyuncuların performanslarını yukarı çekmek gerekiyor. Çoğu ile yolumuza devam etmeliyiz. Genç oyuncuları da kadromuza katarak harmanlamalıyız.

Şampiyonluk hedefi için tabi ki kaliteli isimlere de ihtiyacımız vardı.

Takip ettiğimiz daha önce de ne vereceğini bildiğimiz isimlerle temasa geçmeliyiz.

Vakit geçirmeden yeni yönetim oluştuktan sonra hemen takviyelere başlamalıyız.

Var olan teknik direktörün zaten aklından geçen futbolcular vardır.

Şampiyonluğa ulaşacak kadroyu kurmak tabii ki kolay olmayacak.

Oyuncuya göre değil de, kulübün şartlarına göre kolej havasında bir ekip oluşturmalıyız. Yeni oluşacak yönetimde bu konu da teknik kadroya desteği vermeli.

Sahada oyuna hükmeden dominant bir takım olmaya çalışmalıyız. Top rakipteyken en kısa sürede geri kazanan, önde baskı yapan ve topun kıymetini bilen bir takım olgusu yaratmalıyız.

Var olan lig ikincisi takımda teknik heyetin emekleri çok fazla. Herkes işinden, zamanından ve kendinden fedakarlık gösterdi. Kısacası bu kadro bozulmaz 3-4 takviye yapılırsa bu takım seneye 3.Lig’e çıkar.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.