Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

OLİMPİYATTA PİJAMA PARTİSİ

Tam bir batı hegemonyasının gösterisi haline dönen olimpiyat açılışına katılan ülkemiz milli sporcularının giydiği kıyafet sanki pijama partisine gidilir gibi olmuş. Bu olimpiyatı izleme gereği de duymadım bu arada. Bundan sonra da izleyeceğim ve de bu batı kulübü denen azgın küresel yapının oyun alanı ve biat etme aracının batı haricindeki ülkeleri düşürdüğü durumu görmeyenlere hala hayret ediyorum. Adamlar resmen batının kontrol altına aldıkları ülkeleri kendilerine tam bir köle yapmanın yolunu bulmuş ve oyundu koyundu diyerek, dini törenlerinin kabulünü onaylatıyorlar. Bu işin bir tarafı ancak, işin birde bizim gibi İsrail’i telin eden ülkelerin İsrail ile birlikte aynı oyunlarda yer alması olacak şeyde değil. Ha mevzu yerinden kopmasın diyorum. Bu oyunların açılış programı denen numaranın esas mantığı bir şeytana tapma ayinini katılanlar aracılıyla izleyenlere göstermekti. Buna alet olanların yaptığı bir şeyde yoktu. Haberlerde ve gazetelerde bu açılıştan gösterilen resimlerde bizim milli takımların giydiği kıyafetleri görünce, “ulan bunlarda nasıl bir şey” diye benim gibi çok sayıda insan sorular sorunca, işin arkasını araştırmak gerektiğini hissetim ve “bingo”, dedim. Bu pijamaların(kıyafet demenin bir manası yok) renkleri, kumaşı, tasarımını kim yaptı ise tebrik etmek lazımdır. Rezil ötesi bir tasarım bana göre. Çoluk çocuk çizse daha iyi bir şey çizer. Birkaç resme daha dikkatli bakınca bana başka bir şey çağrıştırdı. Bunu daha önce başka yerlerde gördüm de nerede gördüm diye kafa patlatırken, birisi bunun nazi toplama kamplarında Yahudilerin giydiği kıyafetlerin benzeri olduğunu yazınca, “ha işte iş belli oldu” dedim. Sadece milli takım sporcularının bunu giymesi ise sanki bir planın parçası gibi duruyor. Sonra bu pijamaları yapanın hangi firma olduğunu buldum. Bu firmanın adını burada yazamam. 1934 senesinde Türkiye’de ilk şapka üretenlerin adı ile anılan bir firma bu firma. Tam da İsrail’in Dünya genelinde mahkum olmaya az kaldığı bir zaman diliminde sen tut milli sporculara toplama kampında Yahudilerin giydiği pijamaların aynısının ve renkleri farklı olmasına rağmen giydirilmesinin bir hedefi mutlaka vardır. Hem de İsrail bayrağının renginin olduğu mavi ve beyazın tercih edilmesi boş yere değildir. Biri bunu bilerek yapmış ve Türkiye’nin sanki İsrail’den yana olduğunu gösteren bir görüntü verilmesini sağlamış. Tamda on ikinden vurmuşlar. Nasıl bir numara değil mi? Ben batılı olsam, bu pijamalı Türkleri görsem, bunlar Yahudi herhalde derim. Olur mu olur yani?          
Ekleme Tarihi: 30 Temmuz 2024 - Salı
Erhan GÜNDOĞAR

OLİMPİYATTA PİJAMA PARTİSİ

Tam bir batı hegemonyasının gösterisi haline dönen olimpiyat açılışına katılan ülkemiz milli sporcularının giydiği kıyafet sanki pijama partisine gidilir gibi olmuş. Bu olimpiyatı izleme gereği de duymadım bu arada. Bundan sonra da izleyeceğim ve de bu batı kulübü denen azgın küresel yapının oyun alanı ve biat etme aracının batı haricindeki ülkeleri düşürdüğü durumu görmeyenlere hala hayret ediyorum. Adamlar resmen batının kontrol altına aldıkları ülkeleri kendilerine tam bir köle yapmanın yolunu bulmuş ve oyundu koyundu diyerek, dini törenlerinin kabulünü onaylatıyorlar. Bu işin bir tarafı ancak, işin birde bizim gibi İsrail’i telin eden ülkelerin İsrail ile birlikte aynı oyunlarda yer alması olacak şeyde değil. Ha mevzu yerinden kopmasın diyorum. Bu oyunların açılış programı denen numaranın esas mantığı bir şeytana tapma ayinini katılanlar aracılıyla izleyenlere göstermekti. Buna alet olanların yaptığı bir şeyde yoktu. Haberlerde ve gazetelerde bu açılıştan gösterilen resimlerde bizim milli takımların giydiği kıyafetleri görünce, “ulan bunlarda nasıl bir şey” diye benim gibi çok sayıda insan sorular sorunca, işin arkasını araştırmak gerektiğini hissetim ve “bingo”, dedim. Bu pijamaların(kıyafet demenin bir manası yok) renkleri, kumaşı, tasarımını kim yaptı ise tebrik etmek lazımdır. Rezil ötesi bir tasarım bana göre. Çoluk çocuk çizse daha iyi bir şey çizer. Birkaç resme daha dikkatli bakınca bana başka bir şey çağrıştırdı. Bunu daha önce başka yerlerde gördüm de nerede gördüm diye kafa patlatırken, birisi bunun nazi toplama kamplarında Yahudilerin giydiği kıyafetlerin benzeri olduğunu yazınca, “ha işte iş belli oldu” dedim. Sadece milli takım sporcularının bunu giymesi ise sanki bir planın parçası gibi duruyor. Sonra bu pijamaları yapanın hangi firma olduğunu buldum. Bu firmanın adını burada yazamam. 1934 senesinde Türkiye’de ilk şapka üretenlerin adı ile anılan bir firma bu firma. Tam da İsrail’in Dünya genelinde mahkum olmaya az kaldığı bir zaman diliminde sen tut milli sporculara toplama kampında Yahudilerin giydiği pijamaların aynısının ve renkleri farklı olmasına rağmen giydirilmesinin bir hedefi mutlaka vardır. Hem de İsrail bayrağının renginin olduğu mavi ve beyazın tercih edilmesi boş yere değildir. Biri bunu bilerek yapmış ve Türkiye’nin sanki İsrail’den yana olduğunu gösteren bir görüntü verilmesini sağlamış. Tamda on ikinden vurmuşlar.

Nasıl bir numara değil mi? Ben batılı olsam, bu pijamalı Türkleri görsem, bunlar Yahudi herhalde derim. Olur mu olur yani?          

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.