Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

MAÇALARI SIKAR AÇIKLAYAMAZLAR

Daha önce şu covid yalanında bunların bir planı var, birisi tutmaz ise diğerini sahaya sürerler ve sonuç almak için ellerinden geleni yaparlar diye birkaç kez yazmış ve sohbet ettiğim ortamlarda anlatmıştım. Şimdi yeni olduğunu söyledikleri maymun çiçeği virüsü salgını yalanı mevzunda bir türlü salgın olacak numarasını tam olarak kayda geçiremiyorlar. Tahmini bir sene önce covidin sonuna doğru bu yalanı DSÖ denen aşağılık yapının başkanı ile ortalığa yaymak için birkaç cılız açıklama yapmışlardı. Bende bu mevzu ile alakalı bir köşe yazmış ve bu virüsün nasıl bulaştığını açıklayacak maçaları yok demiştim. Birkaç gün önce DSÖ denen yapı yeniden maymun çiçeği(M virüsü diyorlar buna aynı zamanda özellikle maymun seçilmiş, dikkat isterim!) için acil durumu ilanı yapmıştı, ancak dün itibariyle bunu geri çekti. Bir şey oldu herhalde bir yerlerde ki; bu açıklama bizzat DSÖ tarafından yapıldı ve salgın olmayacak denildi. Herhalde taş düştü bir yerden DSÖ’nün merkezi olan binanın tepesine de bu açıklamayı yaptı. Arşivime attım bunlar ile haberleri, lazım olur belki. Zar zor olsa da, “KARŞI DURUŞ’u” dergi olarak çıkarttığımda bunlar neyin ne olduğunu göstermek için elde belge olarak yer alacak. Hem de nasıl bir oyunun içinde debelendiğimizi ve bundan kurtulmak için mücadelenin şart olduğunu anlatmaya çalışacağız. Hayırlısı diyorum. Ha devam edelim biz maymun virüsü ile. Bir iki bu şeytani ekibin adamları ülkemizde birkaç korku verici açıklama yaptı ancak, kimse oralı olmadı. Küresel yapı dediğimiz bu yapının her oyunu için kullanışlı çok elemanı yeri ve zamanı geldiğinde; o günkü mevzu neyse konuşur ve açıklama yapar. DSÖ veya bunların Avrupa veya Asya büroları veya direktörleri olan şeylerde bu virüsün tam olarak nasıl ortaya çıktığını bir türlü açıklamıyor. Zaten bu mümkün değil. Açıklamaları bile söz konusu olamaz. Açıkladıklarında çok kişinin kellesi gider ve DSÖ o anda hikaye olur. Yahu bu iş çok çok büyük yapıların yöneticilerini, sanatçıları, siyasileri, yetkilileri, yazarları, sermaye sahiplerini, akademisyenleri, basın yayın dünyasının üst kesimini, çocukları taciz edenleri, ABD’ki yönetici sınıfı, bilim adamlarını, bazı dini yapıların yönetimlerini açık edecek bir durumdan neşet ettiği içinde bunu açıklayacak bir maçaları yok. Sadece sıradan insanları korkutmak ve kölelik sisteminin sarsılmasını istemedikleri için bunu sahaya sürdüler. Lakin, bu iş burada kalacak. Bir açıklasalar bu saydığım yapıların nasıl bir hal içinde olduklarını hepimiz göreceğimiz için birileri buna dur deme gereği duydu. DSÖ’de emir demiri keser misali noktayı koydu. Sorarak bitireyim. Virüsün bulaştığı yakın temas neyi ifade ediyor, sayın DSÖ heyeti, cevap bekliyoruz!    
Ekleme Tarihi: 23 Ağustos 2024 - Cuma
Erhan GÜNDOĞAR

MAÇALARI SIKAR AÇIKLAYAMAZLAR

Daha önce şu covid yalanında bunların bir planı var, birisi tutmaz ise diğerini sahaya sürerler ve sonuç almak için ellerinden geleni yaparlar diye birkaç kez yazmış ve sohbet ettiğim ortamlarda anlatmıştım. Şimdi yeni olduğunu söyledikleri maymun çiçeği virüsü salgını yalanı mevzunda bir türlü salgın olacak numarasını tam olarak kayda geçiremiyorlar. Tahmini bir sene önce covidin sonuna doğru bu yalanı DSÖ denen aşağılık yapının başkanı ile ortalığa yaymak için birkaç cılız açıklama yapmışlardı. Bende bu mevzu ile alakalı bir köşe yazmış ve bu virüsün nasıl bulaştığını açıklayacak maçaları yok demiştim. Birkaç gün önce DSÖ denen yapı yeniden maymun çiçeği(M virüsü diyorlar buna aynı zamanda özellikle maymun seçilmiş, dikkat isterim!) için acil durumu ilanı yapmıştı, ancak dün itibariyle bunu geri çekti. Bir şey oldu herhalde bir yerlerde ki; bu açıklama bizzat DSÖ tarafından yapıldı ve salgın olmayacak denildi. Herhalde taş düştü bir yerden DSÖ’nün merkezi olan binanın tepesine de bu açıklamayı yaptı. Arşivime attım bunlar ile haberleri, lazım olur belki. Zar zor olsa da, “KARŞI DURUŞ’u” dergi olarak çıkarttığımda bunlar neyin ne olduğunu göstermek için elde belge olarak yer alacak. Hem de nasıl bir oyunun içinde debelendiğimizi ve bundan kurtulmak için mücadelenin şart olduğunu anlatmaya çalışacağız. Hayırlısı diyorum. Ha devam edelim biz maymun virüsü ile.

Bir iki bu şeytani ekibin adamları ülkemizde birkaç korku verici açıklama yaptı ancak, kimse oralı olmadı. Küresel yapı dediğimiz bu yapının her oyunu için kullanışlı çok elemanı yeri ve zamanı geldiğinde; o günkü mevzu neyse konuşur ve açıklama yapar. DSÖ veya bunların Avrupa veya Asya büroları veya direktörleri olan şeylerde bu virüsün tam olarak nasıl ortaya çıktığını bir türlü açıklamıyor. Zaten bu mümkün değil. Açıklamaları bile söz konusu olamaz. Açıkladıklarında çok kişinin kellesi gider ve DSÖ o anda hikaye olur. Yahu bu iş çok çok büyük yapıların yöneticilerini, sanatçıları, siyasileri, yetkilileri, yazarları, sermaye sahiplerini, akademisyenleri, basın yayın dünyasının üst kesimini, çocukları taciz edenleri, ABD’ki yönetici sınıfı, bilim adamlarını, bazı dini yapıların yönetimlerini açık edecek bir durumdan neşet ettiği içinde bunu açıklayacak bir maçaları yok. Sadece sıradan insanları korkutmak ve kölelik sisteminin sarsılmasını istemedikleri için bunu sahaya sürdüler. Lakin, bu iş burada kalacak. Bir açıklasalar bu saydığım yapıların nasıl bir hal içinde olduklarını hepimiz göreceğimiz için birileri buna dur deme gereği duydu. DSÖ’de emir demiri keser misali noktayı koydu. Sorarak bitireyim. Virüsün bulaştığı yakın temas neyi ifade ediyor, sayın DSÖ heyeti, cevap bekliyoruz!    

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.