Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

LİGE 2 PUAN KAYIPLA BAŞLADIK

Bölgesel Amatör Lig  ilk hafta mücadelesinde Kars36 Spor’a  misafir olan 1926 Bulancakspor oldukça vasat bir futbol sergileyerek daha ilk haftada 2 puan bıraktı. Maçın favorisi kuşkusuz 1926 Bulancakspor görülüyordu. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı misali ilk golü bulmamıza rağmen skoru koruyamadık. Sahaya Onur,Furkan,Tolga,Ömercan,Sinan,Zafer,MuratCan,Gökdeniz,Hakan,Batuhan,Uğurcan 11’i ile çıktık.Yedeklerde ise H.Fehmi,H.İbrahim,Cengizhan,Osman,Ömer,Kaan,Seyfullah,Erol,Onur  yer aldı. Temsilcimiz ikinci 45 dakikada beklentilerin oldukça altında kalırken Kars36 Spor ise 1926 Bulancakspor  ataklarına karşı fazla zorlanmadı. Rakip kaleci  kritik kurtarışlara imza atarak kalesini gole kapattı. Ligin ilk maçında çok kötü değildik ama çokta  iyi olduğumuz söylenemez.Evet bize göre bu ligde oyuncu kalitesi en iyi takımların başında geliyoruz.Ve yine biz en iyi oyunu oynamalıyız.Çünkü biz bütün oyuncularla lige erken başladık.Geçen sezondan kalan 7 oyuncuya sahibiz.Üzerine dile kolay 19 transfer yapmışız.Biz daha derli toplu göze hoş gelen futbol oynamalıyız.Ben açık konuşuyorum deplasmanda da olsa bile Kars36 spor karşısında oynanan futboldan memnun kalmadım.Maç boyunca attığımız gol dışında istediğimiz oyunu kurmakta zorlandık.Hep dar alanda kalarak topu erittik. Hep rakibe kaptırdık. Özellikle kaçırdığımız gollere ne demeli.Artık bu maç geride kaldı.Önümüzde Pazar günü sahamızda oynayacağımız Erzurum Tortum maçına odaklanmalıyız.
Ekleme Tarihi: 08 Ekim 2024 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

LİGE 2 PUAN KAYIPLA BAŞLADIK

Bölgesel Amatör Lig  ilk hafta mücadelesinde Kars36 Spor’a  misafir olan 1926 Bulancakspor oldukça vasat bir futbol sergileyerek daha ilk haftada 2 puan bıraktı.

Maçın favorisi kuşkusuz 1926 Bulancakspor görülüyordu. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı misali ilk golü bulmamıza rağmen skoru koruyamadık.

Sahaya Onur,Furkan,Tolga,Ömercan,Sinan,Zafer,MuratCan,Gökdeniz,Hakan,Batuhan,Uğurcan 11’i ile çıktık.Yedeklerde ise H.Fehmi,H.İbrahim,Cengizhan,Osman,Ömer,Kaan,Seyfullah,Erol,Onur  yer aldı.

Temsilcimiz ikinci 45 dakikada beklentilerin oldukça altında kalırken Kars36 Spor ise 1926 Bulancakspor  ataklarına karşı fazla zorlanmadı. Rakip kaleci  kritik kurtarışlara imza atarak kalesini gole kapattı.

Ligin ilk maçında çok kötü değildik ama çokta  iyi olduğumuz söylenemez.Evet bize göre bu ligde oyuncu kalitesi en iyi takımların başında geliyoruz.Ve yine biz en iyi oyunu oynamalıyız.Çünkü biz bütün oyuncularla lige erken başladık.Geçen sezondan kalan 7 oyuncuya sahibiz.Üzerine dile kolay 19 transfer yapmışız.Biz daha derli toplu göze hoş gelen futbol oynamalıyız.Ben açık konuşuyorum deplasmanda da olsa bile Kars36 spor karşısında oynanan futboldan memnun kalmadım.Maç boyunca attığımız gol dışında istediğimiz oyunu kurmakta zorlandık.Hep dar alanda kalarak topu erittik. Hep rakibe kaptırdık. Özellikle kaçırdığımız gollere ne demeli.Artık bu maç geride kaldı.Önümüzde Pazar günü sahamızda oynayacağımız Erzurum Tortum maçına odaklanmalıyız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.