Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

ŞEYTAN KONUŞTU!?

Allah söyletiyor diyeceğim lakin bunların böyle bir inancı da yok. Haberi okur okumaz hemen arşive aldım. Şimdi aklınıza gelecek hemen, bu şeytan da kim, nedir konuşması, diyerek merak edeceksiniz! Etmenize gerek yok. Mevzu şu 3 sene boyunca insanları tasmalı köle gibi covid numarası ile evlere hapseden ekibin sağlık uzmanı olduğu ifade edilen aşağılık herifinin açıklamasındaki konuştuklarının haberi. Adı Dr. Anthony FAUCİ, Amerika sağlık şeysi, aklı yani, bu mendebur bir şey demeden bu ülkede ve Dünya’da sağlık hakkında konuşmak yasak gibi. Şeytanın yeryüzündeki üç beş köpeğinden biri. Hani Bill Gates, Klaus Schwab’la beraber işi planlayan ve sahaya süren ekibinin has adamlarından. Bu üç gün önce Amerikan temsilciler meclisinde covid mevzusu hakkındaki soruşturmada ifade vermiş. Bu soruşturmanın İngilizcesi ve Türkçesini arşivime aldım. Lazım olur değil mi? Zaten kayıtları da var. Video görüntüleri yayınlamış. Bu yaratık, ifadesinde işte şöyle böyle oldu diyerek yumurtlarken, bir soruya cevap verirken, covid’deki uygulamaları kendi kıçından uydurduğunu söylemiş. Bunlardan bazıları; hani bizim bakanlıkta hemen uygulamaya alalım diyerek bunu emri kabul etmişti. Şu meşhur sosyal mesafe yalanını işte bu Fauci denen aşağılık 1.80 metre olsun diyerek işkembe-i kübradan atmış. Sallamış anlayacağınız. Maske takılsın, evden çıkmayın, aşı olun, gibi ne varsa bu deyyus evde otururken uydurmuş ve ortalığı yangın yerine çevirmekte bir beis görmemiş. Sonra başka bir soruda virüsün Çin’de üretildiğinin komplo teorisi olduğunu, buradan çıkıp çıkmadığının doğru olup olmadığını da bilmediğini sözlerine eklemiş. Bunların bilime falan dayanmadığını da ifade ederek konuşmuşta konuşmuş. Peki bir şey olmuş mu aşağılık adama derseniz; tek kelime ile hayır. Yoluna devam ediyor. Kaç kişi hayatını kaybetti, kaç kişi ağır bir şekilde kaldı, ülkeler ekonomik olarak zor durumda kaldı, yalan aşıları kaç kişi oldu, bunların kaçı daha sonra vefat etti, DSÖ denen alçak teşkilat ve avenesi bunlara inandı ve 3 sene insanlar korku ile nefes alıp verdi. Çok sayıda ülkede bu şeytanın ekibine karşı davalar açıldı. Aşı şirketleri ve siyasi yetkililer ve onların ağızlarına bakarak insanları perişan eden şeytani çetenin güllerine hesap sorulmaz ise boynumuza kemendi geçirmekten bir kez daha geri durmayacaklardır. Şeytanın şekli şemalını kimse bilmezse de; en azından konuşmasını köpekleri aracılıyla duyduk bu da bir şeydir.    
Ekleme Tarihi: 07 Haziran 2024 - Cuma
Erhan GÜNDOĞAR

ŞEYTAN KONUŞTU!?

Allah söyletiyor diyeceğim lakin bunların böyle bir inancı da yok. Haberi okur okumaz hemen arşive aldım. Şimdi aklınıza gelecek hemen, bu şeytan da kim, nedir konuşması, diyerek merak edeceksiniz! Etmenize gerek yok. Mevzu şu 3 sene boyunca insanları tasmalı köle gibi covid numarası ile evlere hapseden ekibin sağlık uzmanı olduğu ifade edilen aşağılık herifinin açıklamasındaki konuştuklarının haberi. Adı Dr. Anthony FAUCİ, Amerika sağlık şeysi, aklı yani, bu mendebur bir şey demeden bu ülkede ve Dünya’da sağlık hakkında konuşmak yasak gibi. Şeytanın yeryüzündeki üç beş köpeğinden biri. Hani Bill Gates, Klaus Schwab’la beraber işi planlayan ve sahaya süren ekibinin has adamlarından. Bu üç gün önce Amerikan temsilciler meclisinde covid mevzusu hakkındaki soruşturmada ifade vermiş. Bu soruşturmanın İngilizcesi ve Türkçesini arşivime aldım. Lazım olur değil mi? Zaten kayıtları da var. Video görüntüleri yayınlamış. Bu yaratık, ifadesinde işte şöyle böyle oldu diyerek yumurtlarken, bir soruya cevap verirken, covid’deki uygulamaları kendi kıçından uydurduğunu söylemiş. Bunlardan bazıları; hani bizim bakanlıkta hemen uygulamaya alalım diyerek bunu emri kabul etmişti. Şu meşhur sosyal mesafe yalanını işte bu Fauci denen aşağılık 1.80 metre olsun diyerek işkembe-i kübradan atmış. Sallamış anlayacağınız. Maske takılsın, evden çıkmayın, aşı olun, gibi ne varsa bu deyyus evde otururken uydurmuş ve ortalığı yangın yerine çevirmekte bir beis görmemiş. Sonra başka bir soruda virüsün Çin’de üretildiğinin komplo teorisi olduğunu, buradan çıkıp çıkmadığının doğru olup olmadığını da bilmediğini sözlerine eklemiş. Bunların bilime falan dayanmadığını da ifade ederek konuşmuşta konuşmuş. Peki bir şey olmuş mu aşağılık adama derseniz; tek kelime ile hayır. Yoluna devam ediyor.

Kaç kişi hayatını kaybetti, kaç kişi ağır bir şekilde kaldı, ülkeler ekonomik olarak zor durumda kaldı, yalan aşıları kaç kişi oldu, bunların kaçı daha sonra vefat etti, DSÖ denen alçak teşkilat ve avenesi bunlara inandı ve 3 sene insanlar korku ile nefes alıp verdi. Çok sayıda ülkede bu şeytanın ekibine karşı davalar açıldı. Aşı şirketleri ve siyasi yetkililer ve onların ağızlarına bakarak insanları perişan eden şeytani çetenin güllerine hesap sorulmaz ise boynumuza kemendi geçirmekten bir kez daha geri durmayacaklardır. Şeytanın şekli şemalını kimse bilmezse de; en azından konuşmasını köpekleri aracılıyla duyduk bu da bir şeydir.    

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.