Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

WHATSAPP KİTAPSEVERLER KULÜBÜMÜZE DAVET

Toplumsal değişimin akıl,mantık,sanat,edebiyat ve bilimin ışığında olabileceğini benimsemiş bir kitapsever olarak;Okuduğunuzu anlamak,kitap hakkında konuşmak,kitap ile ilgili fikirlerimizi paylaşmaktan ve okuduğumuzu hayata yansıtmak ve hayatla ilişkilendirmekten geçer.Okuma alışkanlığınızı artırarak, interaktif bir topluluğa dahil olmanızı sağlayacak en iyi kitap okuma kulübümüzü keşfedin.Teknolojinin hayatımızın her alanında yer almasıyla birlikte kitap okuma kulüplerini daha çok duymaya başladık.Bu kulüplerden biri Bulancak’ta watsapp üzerinden Bulancak Devlet Hastanesi  Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü  Reyhan İnce Kasap’ tarafından kurulan  Kitapseverler kulübü. Yöneticilerden biri olarak üye sayımızı artırmak istiyoruz.Şu an sayımız 80.Ayda birde olsa katılımcı arkadaşlarla bir parkta,bir çayevinde yada online olarak  bir araya gelmek en büyük hayalimiz.Bize katılanlar arasında her meslekten  samimi insanlar var.Daha çok sağlıkçı ve öğretmenler. Watsapp kitap okuma kulübümüz, kitap okumayı seven ve okudukları kitapları tartışarak analiz eden gruplara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.Şimdilik 79 katılımcının katıldığı, bir kişinin moderatörlük yaptığı kitap okuma kulüplerinde hem kitap okuma alışkanlığı yaygınlaştı hem de interaktif bir sosyalleşme alanı oluştu.Teknolojinin en hızlı kullanıldığı  hayatımızdaki büyük yeri ile bu fiziki kitap okuma etkinlikleri artık online olarak da hizmet vererek hem sınırları kaldırıyor hem de ulaşılabilirliği sağlıyor.Gelin, kitapseverlerin de yakından takip ettiği kulübümüze katılalım. Böylece  okuma alışkanlığınızı daha da artırarak, interaktif bir topluluğa dahil olursunuz.Tamam derseniz eğer  05369626828 numarayı arayabilirsiniz.  
Ekleme Tarihi: 16 Temmuz 2024 - Salı
Erol KÜÇÜK

WHATSAPP KİTAPSEVERLER KULÜBÜMÜZE DAVET

Toplumsal değişimin akıl,mantık,sanat,edebiyat ve bilimin ışığında olabileceğini benimsemiş bir kitapsever olarak;Okuduğunuzu anlamak,kitap hakkında konuşmak,kitap ile ilgili fikirlerimizi paylaşmaktan ve okuduğumuzu hayata yansıtmak ve hayatla ilişkilendirmekten geçer.Okuma alışkanlığınızı artırarak, interaktif bir topluluğa dahil olmanızı sağlayacak en iyi kitap okuma kulübümüzü keşfedin.Teknolojinin hayatımızın her alanında yer almasıyla birlikte kitap okuma kulüplerini daha çok duymaya başladık.Bu kulüplerden biri Bulancak’ta watsapp üzerinden Bulancak Devlet Hastanesi  Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü  Reyhan İnce Kasap’ tarafından kurulan  Kitapseverler kulübü. Yöneticilerden biri olarak üye sayımızı artırmak istiyoruz.Şu an sayımız 80.Ayda birde olsa katılımcı arkadaşlarla bir parkta,bir çayevinde yada online olarak  bir araya gelmek en büyük hayalimiz.Bize katılanlar arasında her meslekten  samimi insanlar var.Daha çok sağlıkçı ve öğretmenler.

Watsapp kitap okuma kulübümüz, kitap okumayı seven ve okudukları kitapları tartışarak analiz eden gruplara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.Şimdilik 79 katılımcının katıldığı, bir kişinin moderatörlük yaptığı kitap okuma kulüplerinde hem kitap okuma alışkanlığı yaygınlaştı hem de interaktif bir sosyalleşme alanı oluştu.Teknolojinin en hızlı kullanıldığı  hayatımızdaki büyük yeri ile bu fiziki kitap okuma etkinlikleri artık online olarak da hizmet vererek hem sınırları kaldırıyor hem de ulaşılabilirliği sağlıyor.Gelin, kitapseverlerin de yakından takip ettiği kulübümüze katılalım. Böylece  okuma alışkanlığınızı daha da artırarak, interaktif bir topluluğa dahil olursunuz.Tamam derseniz eğer  05369626828 numarayı arayabilirsiniz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.