Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

YILDIZ HABER GAZETEMİZ 19 YAŞINDA

Bulancak ve Giresun’da yerel gazeteciliğe yepyeni bir soluk getiren gazetemiz Yıldız Haber Gazetesi bu Perşembe günü 18. yaşını geride bırakarak 19. yaşına giriyor. 27 Haziran 2006 tarihinde ilk defa Bulancak ve Giresun halkının karşısına çıkan ve büyük takdir toplayarak yayın hayatına başlayan Yıldız Haber Gazetesi, 18. yaşında sizlerin de destekleriyle yayınına devam etmekte. Yayın hayatına başladığı günden itibaren ilçenin ve ilin çıkarlarını her şeyin üzerinde tutan ve siz okurların gören gözü, konuşan dili ve işiten kulağı olmaya çalışan Yıldız Haber, kısa sürede tarafsız yayın anlayışıyla çevre halkının aranılan ve okunan gazetesi oldu.2006 yılından bugüne kadar bize omuz veren ve ayakta kalmamıza katkıda bulunan siz okurlara binlerce kez teşekkür ediyoruz. Sizlerle birlikte nice yıllara! İleri demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarından olan basın ve medya kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp, aynı zamanda devletle toplum arasında köprü görevi gören önemli bir görevi yerine getirmektedir. Geride kalan 18 yılda doğru ve ilkeli haber anlayışından ödün vermeden yayın hayatını sürdürüyor. Gazete ile başlayan serüvenine dijital hayatın gelişmesi ile beraber www.yildizhaber.com.tr adresi üzerinden internet yayıncılığı ekleyen ayrıca canlı stüdyosu olan Yıldız Haber Gazetemiz, sosyal medyada da şehrin en aktif ve en çok takip edilen medya kuruluşudur. Okurlarının görüşlerine her zaman önem veren ve bu yolda yayın politikasından hiç ama hiç çıkmayan Yıldız Haber Gazetemiz doğruları yazmaya devam ediyor. Bundan sonraki süreçte de Yıldız Haber Gazetemiz büyüyerek daha geniş kitlelere ulaşmak için var gücüyle çalışacaktır. Bu süreçte gazetemize perde arkasından alında perde önünde duran herkese minnettarız. Bu süreçte gazetemize büyük destekleri olan spordan siyasete birçok alanda yardımları olan herkese teşekkür ederiz.  
Ekleme Tarihi: 25 Haziran 2024 - Salı
Erol KÜÇÜK

YILDIZ HABER GAZETEMİZ 19 YAŞINDA

Bulancak ve Giresun’da yerel gazeteciliğe yepyeni bir soluk getiren gazetemiz Yıldız Haber Gazetesi bu Perşembe günü 18. yaşını geride bırakarak 19. yaşına giriyor.

27 Haziran 2006 tarihinde ilk defa Bulancak ve Giresun halkının karşısına çıkan ve büyük takdir toplayarak yayın hayatına başlayan Yıldız Haber Gazetesi, 18. yaşında sizlerin de destekleriyle yayınına devam etmekte. Yayın hayatına başladığı günden itibaren ilçenin ve ilin çıkarlarını her şeyin üzerinde tutan ve siz okurların gören gözü, konuşan dili ve işiten kulağı olmaya çalışan Yıldız Haber, kısa sürede tarafsız yayın anlayışıyla çevre halkının aranılan ve okunan gazetesi oldu.2006 yılından bugüne kadar bize omuz veren ve ayakta kalmamıza katkıda bulunan siz okurlara binlerce kez teşekkür ediyoruz. Sizlerle birlikte nice yıllara!

İleri demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarından olan basın ve medya kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp, aynı zamanda devletle toplum arasında köprü görevi gören önemli bir görevi yerine getirmektedir.

Geride kalan 18 yılda doğru ve ilkeli haber anlayışından ödün vermeden yayın hayatını sürdürüyor. Gazete ile başlayan serüvenine dijital hayatın gelişmesi ile beraber www.yildizhaber.com.tr adresi üzerinden internet yayıncılığı ekleyen ayrıca canlı stüdyosu olan Yıldız Haber Gazetemiz, sosyal medyada da şehrin en aktif ve en çok takip edilen medya kuruluşudur. Okurlarının görüşlerine her zaman önem veren ve bu yolda yayın politikasından hiç ama hiç çıkmayan Yıldız Haber Gazetemiz doğruları yazmaya devam ediyor. Bundan sonraki süreçte de Yıldız Haber Gazetemiz büyüyerek daha geniş kitlelere ulaşmak için var gücüyle çalışacaktır. Bu süreçte gazetemize perde arkasından alında perde önünde duran herkese minnettarız. Bu süreçte gazetemize büyük destekleri olan spordan siyasete birçok alanda yardımları olan herkese teşekkür ederiz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.