Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 BULANCAKSPOR YENİDEN YAPILANMALI

1926 Bulancakspor yeniden bir yapılanmaya girmeli. Geçtiğimiz sezon üçüncü lige çıkamayan  1926 Bulancakspor’un yeniden yapılanması gerekir. Eğer biz gelecek sezon şampiyon olmak istiyorsak öncelikle yeni yönetimi belirlemeli sonra yola girmeliyiz. Şu anda da 1926 Bulancakspor’un yeniden yapılanması lazım. Artık tezi yok bayramdan sonra takımda yeni yönetim kim gelecekse oluşturulmalı. Lig ikincisi olarak sezonu bitiren takımın kadrosu korunmalı. Bu teknik heyetle yola devam edilmeli. Yapılacak birkaç takviye ile takım seneye 3. Lig’e çıkar umudundayım. Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi sona kadar beklenir, maşlara bir hafta kala takım oluşturulmaya çalışılırsa yine değişen bir şey olmaz. Takım maçlara başlamadan en az 45 gün önce kampa girmeli. Futbolcular maçlar başlamadan önce uyum sağlamalı. Gerisi artık gelir başarının…
Ekleme Tarihi: 07 Haziran 2024 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 BULANCAKSPOR YENİDEN YAPILANMALI

1926 Bulancakspor yeniden bir yapılanmaya girmeli. Geçtiğimiz sezon üçüncü lige çıkamayan  1926 Bulancakspor’un yeniden yapılanması gerekir.

Eğer biz gelecek sezon şampiyon olmak istiyorsak öncelikle yeni yönetimi belirlemeli sonra yola girmeliyiz. Şu anda da 1926 Bulancakspor’un yeniden yapılanması lazım.

Artık tezi yok bayramdan sonra takımda yeni yönetim kim gelecekse oluşturulmalı. Lig ikincisi olarak sezonu bitiren takımın kadrosu korunmalı. Bu teknik heyetle yola devam edilmeli. Yapılacak birkaç takviye ile takım seneye 3. Lig’e çıkar umudundayım.

Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi sona kadar beklenir, maşlara bir hafta kala takım oluşturulmaya çalışılırsa yine değişen bir şey olmaz.

Takım maçlara başlamadan en az 45 gün önce kampa girmeli. Futbolcular maçlar başlamadan önce uyum sağlamalı. Gerisi artık gelir başarının…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.