Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

RAKİPLERİMİZİ TANIYALIM

2024-2025 Bölgesel Amatör Lig 2. grupta mücadele edeceğiz. Tüm takımlara şimdiden başarılar dileriz. Grupta yer alan takımlar: Giresun 1926 Bulancakspor Giresun Batlamaspor Trabzon Kireçhanespor Trabzon Maçkaspor Ordu Ünye 1967 spor Ordu Galataspor Gümüşhane Şiranspor Gümüşhanespor Rize İl Özel İdare Rize Veliköyspor Artvin Arhavi 08 spor Artvin Serhat Ardahanspor Erzurum Tortumspor Erzincan Ulalarspor Kars 36 Spor Her hafta bir takım Bay geçecek. Ekim ayı başında Bölgesel Amatör Ligler başlayacak. Bilindiği gibi 1926 Bulancakspor'da Aydın Karataş başkanlık koltuğuna oturduktan sonra ilk olarak Trabzonlu başarılı Teknik Direktör İsmail Batur'u takımın başına getirdi. Yine geçen sezon olduğu gibi şampiyon adayı bir takım oluşturma adına kolları sıvadı. Haydi hayırlısı diyelim.
Ekleme Tarihi: 23 Ağustos 2024 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

RAKİPLERİMİZİ TANIYALIM

2024-2025 Bölgesel Amatör Lig 2. grupta mücadele edeceğiz.

Tüm takımlara şimdiden başarılar dileriz.

Grupta yer alan takımlar:

Giresun 1926 Bulancakspor

Giresun Batlamaspor

Trabzon Kireçhanespor

Trabzon Maçkaspor

Ordu Ünye 1967 spor

Ordu Galataspor

Gümüşhane Şiranspor

Gümüşhanespor

Rize İl Özel İdare

Rize Veliköyspor

Artvin Arhavi 08 spor

Artvin Serhat Ardahanspor

Erzurum Tortumspor

Erzincan Ulalarspor

Kars 36 Spor

Her hafta bir takım Bay geçecek.

Ekim ayı başında Bölgesel Amatör Ligler başlayacak. Bilindiği gibi 1926 Bulancakspor'da Aydın Karataş başkanlık koltuğuna oturduktan sonra ilk olarak Trabzonlu başarılı Teknik Direktör İsmail Batur'u takımın başına getirdi. Yine geçen sezon olduğu gibi şampiyon adayı bir takım oluşturma adına kolları sıvadı.

Haydi hayırlısı diyelim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.