İsmet BEKTAŞ
Köşe Yazarı
İsmet BEKTAŞ
 

BU NECMİ SIBIÇ VAR YA…

Evet… Seçileli daha kaç ay oldu? Yaptığı işlere bakarsan adamın gecesi, gündüzü, sabahı, akşamı yok. Bir bakıyorsun sabahın erken saatlerinde bir mahallede muhtar ve mahalle halkı ile çay içip, halkın dertlerini dinliyor… Bir bakıyorsun Pazar yerinde halkla sohbet ediyor… Bir bakıyorsun halkın hizmetine sunmak için yaptırdığı parkın işçileriyle birlikte… Bir bakıyorsun personelleri ile temizlik yapıyor, çöp topluyor. Dur durak bilmeyen genç başkan çalışmadan yerinde duramıyor. Kendisine bu enerjiyi nerden buluyorsun diye sorduğumda: “Ben bu enerjiyi Bulancak halkına hizmet ederek alıyorum. Bulancak halkına hizmet bana enerji veriyor “demekte. Yardımcıları da kendisi gibi… Reşat Özdemir bey olsun, Ayşegül Erdoğan hanım olsun, Genel Sekreteri Ertuğrul Yıldız bey ve diğer müdür ve personelleri olsun aynı şevkle çalışıp başkanlarına yardımcı olmaktalar. Geçenlerde su biraz bulanık aktı, sosyal medyadan hemen sesler yükselmeye başladı. Benim edindiğim bilgiye göre su için Necmi başkan bir yıl süre istemiş. Henüz daha beş ay olmuş. Bir yıl dolsun bakalım. İnşallah sonunda çeşmelerimizden berrak su akar… Daha Bulancak ta yapılacak çok işler var. Birini yakın zamanda yıllardır şehir hayatının dışında kalan Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunu hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile ilçe merkezine kazandırmak için büyük bir adım attı. Temennimiz Tıp veya diş fakültesinden birinin de ilçemize gelmesi. On yıldır buhar olan ilçe Spor salonu olmazsa olmazı diye biliyorum Necmi Başkanın. İnşallah bu şevki devam eder genç başkanın. “Türk gibi başla, İngiliz gibi bitir” sözü Hızlı başla, ağır ağır hepsini bitir başkan. Bitirdiğinde bir Avrupa şehri olsun Bulancağımız. Hoşça kalın, sağlığınıza dikkat edin.  
Ekleme Tarihi: 13 Ağustos 2024 - Salı
İsmet BEKTAŞ

BU NECMİ SIBIÇ VAR YA…

Evet…

Seçileli daha kaç ay oldu?

Yaptığı işlere bakarsan adamın gecesi, gündüzü, sabahı, akşamı yok.

Bir bakıyorsun sabahın erken saatlerinde bir mahallede muhtar ve mahalle halkı ile çay içip, halkın dertlerini dinliyor…

Bir bakıyorsun Pazar yerinde halkla sohbet ediyor…

Bir bakıyorsun halkın hizmetine sunmak için yaptırdığı parkın işçileriyle birlikte…

Bir bakıyorsun personelleri ile temizlik yapıyor, çöp topluyor.

Dur durak bilmeyen genç başkan çalışmadan yerinde duramıyor.

Kendisine bu enerjiyi nerden buluyorsun diye sorduğumda:

“Ben bu enerjiyi Bulancak halkına hizmet ederek alıyorum. Bulancak halkına hizmet bana enerji veriyor “demekte. Yardımcıları da kendisi gibi…

Reşat Özdemir bey olsun, Ayşegül Erdoğan hanım olsun, Genel Sekreteri Ertuğrul Yıldız bey ve diğer müdür ve personelleri olsun aynı şevkle çalışıp başkanlarına yardımcı olmaktalar.

Geçenlerde su biraz bulanık aktı, sosyal medyadan hemen sesler yükselmeye başladı.

Benim edindiğim bilgiye göre su için Necmi başkan bir yıl süre istemiş. Henüz daha beş ay olmuş.

Bir yıl dolsun bakalım. İnşallah sonunda çeşmelerimizden berrak su akar…

Daha Bulancak ta yapılacak çok işler var.

Birini yakın zamanda yıllardır şehir hayatının dışında kalan Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunu hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile ilçe merkezine kazandırmak için büyük bir adım attı. Temennimiz Tıp veya diş fakültesinden birinin de ilçemize gelmesi.

On yıldır buhar olan ilçe Spor salonu olmazsa olmazı diye biliyorum Necmi Başkanın.

İnşallah bu şevki devam eder genç başkanın.

“Türk gibi başla, İngiliz gibi bitir” sözü

Hızlı başla, ağır ağır hepsini bitir başkan.

Bitirdiğinde bir Avrupa şehri olsun Bulancağımız.

Hoşça kalın, sağlığınıza dikkat edin.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.