İsmet BEKTAŞ
Köşe Yazarı
İsmet BEKTAŞ
 

GİRESUN NE ZAMAN UYDU TV'YE KAVUŞACAK?

Hemen hemen Türkiye’nin her ilinde bir uydu TV kanalı var. Bazı illerde birden fazla kanal var… Bizler neden Giresun haberlerini veya Giresun tanıtımlarını Ordu Tv ler, Çay Tv ler, Mavi Tv ler gibi yerlerden izlemek mecburiyetinde kalıyoruz? Bu kadar külfetlimi bir Tv uydu kanalına kavuşması Giresun’umuzun? Her şeye muktedir olan Giresun Belediyemiz, herhalde yakın zamanda buna da bir el atarak halkımızın en fazla istediğini yerine getirerek onları 28 Giresun Tv veya Çotanak Tv gibi isimlerle uydu Tv sine kavuşturur. Bir zamanlar bu köşemde ısrarla birkaç defa yazdım. Çarşamba, Hopa arasına bir tren yolu bağlantısı için. Ordu destekledi, hatta uğraş bile verdi fakat Giresun’umuzda çıt yok? Neden? Teleferik için biz adını yaptık Ordulular Boztepe ye çıktılar. Hatta daha yeni dağ kızağını da yanına eklediler. İlimiz Belediyesi teşebbüs etse, ilçe belediyelerimizde destek olur kanısındayım. Birlik, beraberlikle yapılmayacak hiç bir şey olamaz. Esasında Giresun iline Allah tüm tabiat güzelliğini vermiş… Adasıyla… Kalesiyle… Tarihi yerleriyle… Sahilleriyle… Bir tabiat harikası şehir! Biz mi değerlendiremiyoruz, anlamıyorum. İki büyük şehir arasına sıkışıp kalmışız!!! Hâlbuki birçok iş adamımız, eğitimcimiz gerek adamız, gerek yaylalarımız, gerek teleferik ve tren hattı için giriş de bulundu. Ne yazık ki yetkililer tarafından gerekli ilgi ve desteği görmedi kanaatindeyim. NEDEN? Artık silkinme zamanımız gelmedi mi? Kurtulalım bu sıkışıklıktan, güzel şehrimiz bölgenin sayılı şehirleri arasına sokalım. Dünyanın fındık başşehri Giresun’umuz olsun. Sağlıkla kalın, mutlu yaşayın.  
Ekleme Tarihi: 10 Eylül 2024 - Salı
İsmet BEKTAŞ

GİRESUN NE ZAMAN UYDU TV'YE KAVUŞACAK?

Hemen hemen Türkiye’nin her ilinde bir uydu TV kanalı var.

Bazı illerde birden fazla kanal var…

Bizler neden Giresun haberlerini veya Giresun tanıtımlarını Ordu Tv ler, Çay Tv ler, Mavi Tv ler gibi yerlerden izlemek mecburiyetinde kalıyoruz?

Bu kadar külfetlimi bir Tv uydu kanalına kavuşması Giresun’umuzun?

Her şeye muktedir olan Giresun Belediyemiz, herhalde yakın zamanda buna da bir el atarak halkımızın en fazla istediğini yerine getirerek onları 28 Giresun Tv veya Çotanak Tv gibi isimlerle uydu Tv sine kavuşturur.

Bir zamanlar bu köşemde ısrarla birkaç defa yazdım. Çarşamba, Hopa arasına bir tren yolu bağlantısı için. Ordu destekledi, hatta uğraş bile verdi fakat Giresun’umuzda çıt yok?

Neden?

Teleferik için biz adını yaptık Ordulular Boztepe ye çıktılar. Hatta daha yeni dağ kızağını da yanına eklediler.

İlimiz Belediyesi teşebbüs etse, ilçe belediyelerimizde destek olur kanısındayım.

Birlik, beraberlikle yapılmayacak hiç bir şey olamaz.

Esasında Giresun iline Allah tüm tabiat güzelliğini vermiş…

Adasıyla…

Kalesiyle…

Tarihi yerleriyle…

Sahilleriyle…

Bir tabiat harikası şehir!

Biz mi değerlendiremiyoruz, anlamıyorum.

İki büyük şehir arasına sıkışıp kalmışız!!!

Hâlbuki birçok iş adamımız, eğitimcimiz gerek adamız, gerek yaylalarımız, gerek teleferik ve tren hattı için giriş de bulundu. Ne yazık ki yetkililer tarafından gerekli ilgi ve desteği görmedi kanaatindeyim.

NEDEN?

Artık silkinme zamanımız gelmedi mi? Kurtulalım bu sıkışıklıktan, güzel şehrimiz bölgenin sayılı şehirleri arasına sokalım.

Dünyanın fındık başşehri Giresun’umuz olsun.

Sağlıkla kalın, mutlu yaşayın.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.