Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BU MAÇI YA ALACAĞIZ YA ALACAĞIZ BAŞKA ÇARESİ YOK

1926 Bulancaksporumuz Bölgesel Amatör Lig 2.Grup 4.hafta maçında kendi sahasında aynı puana sahip Lig ikincisi Gümüşhane Şiran Yıldızspor ile Bulancak İlçe Stadında Pazar günü oynanacak olan müsabaka 13.00’te başlayacak. Maçı Yıldız Haber Gazetesi tüm maçlarında olduğu gibi naklen You Tube ve Facebook’ta canlı yayınlayacak. 1926 Bulancakspor oynadığı 3 maçtan 1 beraberlik, 2 galibiyet alarak puanı 7. Rakip Gümüşhane Şiranspor’da aynı şekilde bir beraberlik 2 galibiyet alarak 7 puanla lig ikincisi. 1926 Bulancakspor ilk ciddi sınavını sahasında Pazar günü Gümüşhane Şiran Yıldızspor önünde çıkacak, bu önemli maç öncesinde her iki takımında 7 puanı var. Her iki takımda namağlup. 1926 Bulancakspor’un + 8 averajı, Gümüşhane Şiran Yıldızspor’un + 2 averajı var. 1926 Bulancakspor liderliğine devam etmek istiyorsa Gümüşhane Şiran Yıldızspor’u yenmek zorunda. Elde edilecek galibiyet futbolculara, teknik heyete ve yönetime güven sağlarken tribünlere de ayrı bir moral kaynağı olacaktır. 1926 Bulancakspor kazanacağı bu moralle elde edeceği birlik, beraberlikle lig sürecinde daha farklı bir performans gösterecektir.  
Ekleme Tarihi: 25 Ekim 2024 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

BU MAÇI YA ALACAĞIZ YA ALACAĞIZ BAŞKA ÇARESİ YOK

1926 Bulancaksporumuz Bölgesel Amatör Lig 2.Grup 4.hafta maçında kendi sahasında aynı puana sahip Lig ikincisi Gümüşhane Şiran Yıldızspor ile Bulancak İlçe Stadında Pazar günü oynanacak olan müsabaka 13.00’te başlayacak.

Maçı Yıldız Haber Gazetesi tüm maçlarında olduğu gibi naklen You Tube ve Facebook’ta canlı yayınlayacak.

1926 Bulancakspor oynadığı 3 maçtan 1 beraberlik, 2 galibiyet alarak puanı 7. Rakip Gümüşhane Şiranspor’da aynı şekilde bir beraberlik 2 galibiyet alarak 7 puanla lig ikincisi.

1926 Bulancakspor ilk ciddi sınavını sahasında Pazar günü Gümüşhane Şiran Yıldızspor önünde çıkacak, bu önemli maç öncesinde her iki takımında 7 puanı var. Her iki takımda namağlup. 1926 Bulancakspor’un + 8 averajı, Gümüşhane Şiran Yıldızspor’un + 2 averajı var.

1926 Bulancakspor liderliğine devam etmek istiyorsa Gümüşhane Şiran Yıldızspor’u yenmek zorunda. Elde edilecek galibiyet futbolculara, teknik heyete ve yönetime güven sağlarken tribünlere de ayrı bir moral kaynağı olacaktır. 1926 Bulancakspor kazanacağı bu moralle elde edeceği birlik, beraberlikle lig sürecinde daha farklı bir performans gösterecektir.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.