Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GALİBİYETLE BAŞLAMAK GÜZEL...

Türkiye İkinci Lig’de ilk yarı heyecanı geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla başladı. Lig başında    sahada futbolcuları tribünlerde ise taraftarı görmek güzel bir duygu… Merhaba futbol; Gençlerle çıktığımız ilk maçta sahamızda Nazillispor A.Ş’ni 1-0'lık galibiyetle merhaba dedik. Başta Giresunspor olmak üzere grupta mücadele eden tüm takımlara hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, başarılar diliyorum... Nazillispor maçının kısa bir değerlendirmesini yapacak olursak; Lige galibiyetle başlamak moral motivasyon anlamında çok iyi öncelikle galibiyetten dolayı başta futbolcu kardeşlerimiz olmak üzere teknik heyeti kutluyorum. Herşeye rağmen kazanmak güzel. Evet, Giresunspor hedefi doğrultusunda çok önemli bir 3 puan aldı. Nazilli Belediyespor maçını her şeye rağmen güzel bir galibiyetle geride bıraktık. Bu maçı unutup hafta sonu deplasmanda Diyarbekirspor A.Ş ile oynayacağız. Bu maça iyi hazırlanıp iyi konsantre olmalıyız. Zor bir müsabaka bizi bekliyor. Tek düşünce güzel oyun hak edilmiş bir üç puan olmalı. Bu duygu ve düşüncelerle temsilcimiz Giresunspor’a Diyarbekispor A.Ş karşısında başarılar diliyorum.
Ekleme Tarihi: 06 Eylül 2024 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

GALİBİYETLE BAŞLAMAK GÜZEL...

Türkiye İkinci Lig’de ilk yarı heyecanı geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla başladı. Lig başında    sahada futbolcuları tribünlerde ise taraftarı görmek güzel bir duygu…

Merhaba futbol;

Gençlerle çıktığımız ilk maçta sahamızda Nazillispor A.Ş’ni 1-0'lık galibiyetle merhaba dedik. Başta Giresunspor olmak üzere grupta mücadele eden tüm takımlara hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, başarılar diliyorum...

Nazillispor maçının kısa bir değerlendirmesini yapacak olursak; Lige galibiyetle başlamak moral motivasyon anlamında çok iyi öncelikle galibiyetten dolayı başta futbolcu kardeşlerimiz olmak üzere teknik heyeti kutluyorum.

Herşeye rağmen kazanmak güzel. Evet, Giresunspor hedefi doğrultusunda çok önemli bir 3 puan aldı.

Nazilli Belediyespor maçını her şeye rağmen güzel bir galibiyetle geride bıraktık. Bu maçı unutup hafta sonu deplasmanda Diyarbekirspor A.Ş ile oynayacağız. Bu maça iyi hazırlanıp iyi konsantre olmalıyız. Zor bir müsabaka bizi bekliyor. Tek düşünce güzel oyun hak edilmiş bir üç puan olmalı. Bu duygu ve düşüncelerle temsilcimiz Giresunspor’a Diyarbekispor A.Ş karşısında başarılar diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.