Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GENÇ FUTBOLCULARA DEĞER VERELİM

Türkiye’deki takımları destekledikleri kadar gençlere de biraz değer, destek gösterilse her şey çok güzel olacak kanısındayım. İşte örneği; bu sezon sonunda 1926 Bulancakspor’un U18 B Liginde namağlup şampiyon olarak A Ligine yükseldi. Bu çocuklar gelecek vaat ediyor. Yeter ki onlara şans verilsin. Genç Antrenör Mehmet Tahsin Bayram’ı kutluyorum. Ülkemiz futbolunda takımlar genç oyunculara şans veriyor, gençler A takımda kendilerine verilen şansı iyi değerlendirmek için çalışıyor. Futbol bu gençler için tek kelimeyle aşk demektir. Bu gençlere şans verilmeli. Başarı Kaf dağının arkasında aranmamalı. Başarılı olmak kendine güvenmekten başlar. Bence başarılı olmak, hırs, istek, azim ve yaptığın her hatadan ders çıkarmaktır. Gençler koyulan ambargolar yüzünden tanınmamaları en büyük sorunları. Yeni Arda’lar neden çıkmasın. Bu genç futbolculara şans verilerek 1926 Bulancakspor’da oynatılması, hem de ülke futbolunun gelecek vadeden oyuncular arasına girmeleri. Zaman zaman genç takımda, zaman zaman da A takımda forma şansı bulan bu genç futbolcular uzun yıllar kırmızılı beyaz formayı giymek ve orada başarılar yaşamak istiyorlar. Yeter ki fırsat tanıyalım.  
Ekleme Tarihi: 25 Haziran 2024 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

GENÇ FUTBOLCULARA DEĞER VERELİM

Türkiye’deki takımları destekledikleri kadar gençlere de biraz değer, destek gösterilse her şey çok güzel olacak kanısındayım.

İşte örneği; bu sezon sonunda 1926 Bulancakspor’un U18 B Liginde namağlup şampiyon olarak A Ligine yükseldi. Bu çocuklar gelecek vaat ediyor. Yeter ki onlara şans verilsin.

Genç Antrenör Mehmet Tahsin Bayram’ı kutluyorum. Ülkemiz futbolunda takımlar genç oyunculara şans veriyor, gençler A takımda kendilerine verilen şansı iyi değerlendirmek için çalışıyor.

Futbol bu gençler için tek kelimeyle aşk demektir. Bu gençlere şans verilmeli. Başarı Kaf dağının arkasında aranmamalı. Başarılı olmak kendine güvenmekten başlar. Bence başarılı olmak, hırs, istek, azim ve yaptığın her hatadan ders çıkarmaktır.

Gençler koyulan ambargolar yüzünden tanınmamaları en büyük sorunları. Yeni Arda’lar neden çıkmasın. Bu genç futbolculara şans verilerek 1926 Bulancakspor’da oynatılması, hem de ülke futbolunun gelecek vadeden oyuncular arasına girmeleri. Zaman zaman genç takımda, zaman zaman da A takımda forma şansı bulan bu genç futbolcular uzun yıllar kırmızılı beyaz formayı giymek ve orada başarılar yaşamak istiyorlar. Yeter ki fırsat tanıyalım.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.