Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUNSPOR GALİBİYETİ KAÇIRDI

Giresunspor-Vanspor  maçında  adeta kaleci Göktan’ın cebinden çıkan bir puanla Giresunspor mağlup olmaktan kurtuldu. Her topun karşısında Göktan’ın  elleri ile karşılaşan Vanspor, topu bir türlü Giresunspor  fileleri ile  ikinci kez buluşturamadı. Bu tablo bize bir maçın kaderinde kaleci faktörünün ne denli etkili olduğunu gösterdi. Zaman zaman, hatta çoğu zaman Giresunspor  kalesinde oynayan Vanspor’un  oyun tarzı durmadan vızıldayan fakat bir türlü istenilen miktarda bal yapmayan arılara  benzedi. Neticesiz, şuursuz ve kapalı bir savunma karşısında adeta duvarları yıkmaya çalışan Vanspor , istediği galibiyeti alamadığı gibi kalesinde ilk golü’de gördü. Bir tarafta iki maçtır kaybetmeyen ve topladığı puanlarla lig aritmetiğinin en üst sıralarda  yer alan Vanspor, diğer tarafta ise hafta sonunda Diyabbakırspor’dan  puan getiren  ligde namağlup  genç ve moralli bir takım Giresunspor.  2.Lig Kırmızı grupta  3. haftanın  maçı, ligde performansları yüksek iki takım için kritik ve çok dikkat isteyen bir maç. Bir ilk yarı ki Giresunspor hem golü buldu hemde ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.  Her iki takım için de maçta Futbol adına her şey vardı; mücadele, oyun disiplini yardımlaşma, pozisyonlara hamle ve aksiyonlar zevkli ve heyecanlı geçen bir ilk yarı. Giresunspor’da  takım içinde görevini yapmayan bir tek oyuncu gösteremezsiniz. Mesleklerinin içinde bulundukları sektör adına verilen görevleri hepsi yerine getirmiştir. İkinci yarıya girildiğinde Vanspor,Giresunspor  kalesine daha sık inmesine indi  ve beraberlik golünü de buldu. Giresunspor  ise bu maçta savunma ve ofans derinliği, denge ve genişliği çok iyi ayarlayarak rakibini adeta bunalttı. Sonuçta  cezası nedeniyle transfer tahtası kapalı olan Giresunspor genç çocuklarla çıktığı şampiyonluk adına yola çıkan milyarderlik Vanspor’a kafa tutarak bir puan almasını bildi.Burada en büyük faktör kaleci Göktan kalesinde devleşerek yüzde yüz 4 gole izin vermedi.  
Ekleme Tarihi: 17 Eylül 2024 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUNSPOR GALİBİYETİ KAÇIRDI

Giresunspor-Vanspor  maçında  adeta kaleci Göktan’ın cebinden çıkan bir puanla Giresunspor mağlup olmaktan kurtuldu. Her topun karşısında Göktan’ın  elleri ile karşılaşan Vanspor, topu bir türlü Giresunspor  fileleri ile  ikinci kez buluşturamadı.

Bu tablo bize bir maçın kaderinde kaleci faktörünün ne denli etkili olduğunu gösterdi. Zaman zaman, hatta çoğu zaman Giresunspor  kalesinde oynayan Vanspor’un  oyun tarzı durmadan vızıldayan fakat bir türlü istenilen miktarda bal yapmayan arılara  benzedi.
Neticesiz, şuursuz ve kapalı bir savunma karşısında adeta duvarları yıkmaya çalışan Vanspor , istediği galibiyeti alamadığı gibi kalesinde ilk golü’de gördü.
Bir tarafta iki maçtır kaybetmeyen ve topladığı puanlarla lig aritmetiğinin en üst sıralarda  yer alan Vanspor, diğer tarafta ise hafta sonunda Diyabbakırspor’dan  puan getiren  ligde namağlup  genç ve moralli bir takım Giresunspor.

 2.Lig Kırmızı grupta  3. haftanın  maçı, ligde performansları yüksek iki takım için kritik ve çok dikkat isteyen bir maç. Bir ilk yarı ki Giresunspor hem golü buldu hemde ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.  Her iki takım için de maçta Futbol adına her şey vardı; mücadele, oyun disiplini yardımlaşma, pozisyonlara hamle ve aksiyonlar zevkli ve heyecanlı geçen bir ilk yarı.
Giresunspor’da  takım içinde görevini yapmayan bir tek oyuncu gösteremezsiniz.
Mesleklerinin içinde bulundukları sektör adına verilen görevleri hepsi yerine getirmiştir.
İkinci yarıya girildiğinde Vanspor,Giresunspor  kalesine daha sık inmesine indi  ve beraberlik golünü de buldu. Giresunspor  ise bu maçta savunma ve ofans derinliği, denge ve genişliği çok iyi ayarlayarak rakibini adeta bunalttı.
Sonuçta  cezası nedeniyle transfer tahtası kapalı olan Giresunspor genç çocuklarla çıktığı şampiyonluk adına yola çıkan milyarderlik Vanspor’a kafa tutarak bir puan almasını bildi.Burada en büyük faktör kaleci Göktan kalesinde devleşerek yüzde yüz 4 gole izin vermedi.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.