Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUNSPOR KALECİSİ GÖKTAN CÖRÜT MÜKEMMELDİ

Giresunspor-Vanspor maçında maçın kahramanı maçı kurtaran oyuncu Pirazizli Göktan Cörüt idi. Giresunspor kalecisi iki maç önce Erkan Anapa’nın sakatlanması sonrası kaleyi teslim alan Cörüt özellikle Vanspor maçında kurtardığı net yüzde yüz 4 gol pozisyonla taraftarları büyüledi. Görevden kaçmayan, sakatlık uğruna takımını sırtlayan, sakatlansa dahi kurtarışlar yapan başarılı file bekçisi Göktan o mucize geceye damga vurdu. Eğer o gece Göktan gününde olmasaydı, kalitesini konuşturmasaydı belki sahadan yenik ayrılacaktık. Özellikle ikinci yarı Vanspor oynuyor, atamıyor, bir başka deyişle gecenin kahramanı, aslanı Göktan Cörüt Vanspor’a geçit vermiyor ve kurtarıyor. Takım sadece Göktan üzerine kurulmuş (!) kurtar kurtarabildiğin kadar. 4 net pozisyon kurtardı Pirazizli kaleci Göktan Cörüt.O gece muhteşem oynayarak takımın bir puan almasında büyük rol oynayan Göktan Cörüt’ü ayakta alkışlıyoruz. Sonuç olarak Giresunspor, o gece Göktan’ın sihirle elleri ile 1 puan aldı… İyi oynadı, golü de buldu. Öne geçti, ancak ikinci yarı ortalarında yediği golle berabere kaldı. Ne yapalım bir puanda güzel Takımda kötü oynayan tek bir oyuncu yoktu. İzi kaldı bu maçın…1 puan hanede etti 5 puan. Bakalım sıradaki deplasmanda oynayacağımız Serikbelediyespor maçı ne olacak. Ben inanıyorum bu takım her geçen hafta oynadıkça performans ve kendine güven artacak ve ligin en genç ve en iyi takımlarından biri olacak.  
Ekleme Tarihi: 21 Eylül 2024 - Cumartesi
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUNSPOR KALECİSİ GÖKTAN CÖRÜT MÜKEMMELDİ

Giresunspor-Vanspor maçında maçın kahramanı maçı kurtaran oyuncu Pirazizli Göktan Cörüt idi. Giresunspor kalecisi iki maç önce Erkan Anapa’nın sakatlanması sonrası kaleyi teslim alan Cörüt özellikle Vanspor maçında kurtardığı net yüzde yüz 4 gol pozisyonla taraftarları büyüledi.

Görevden kaçmayan, sakatlık uğruna takımını sırtlayan, sakatlansa dahi kurtarışlar yapan başarılı file bekçisi Göktan o mucize geceye damga vurdu. Eğer o gece Göktan gününde olmasaydı, kalitesini konuşturmasaydı belki sahadan yenik ayrılacaktık. Özellikle ikinci yarı Vanspor oynuyor, atamıyor, bir başka deyişle gecenin kahramanı, aslanı Göktan Cörüt Vanspor’a geçit vermiyor ve kurtarıyor. Takım sadece Göktan üzerine kurulmuş (!) kurtar kurtarabildiğin kadar. 4 net pozisyon kurtardı Pirazizli kaleci Göktan Cörüt.O gece muhteşem oynayarak takımın bir puan almasında büyük rol oynayan Göktan Cörüt’ü ayakta alkışlıyoruz.

Sonuç olarak Giresunspor, o gece Göktan’ın sihirle elleri ile 1 puan aldı… İyi oynadı, golü de buldu. Öne geçti, ancak ikinci yarı ortalarında yediği golle berabere kaldı. Ne yapalım bir puanda güzel Takımda kötü oynayan tek bir oyuncu yoktu. İzi kaldı bu maçın…1 puan hanede etti 5 puan. Bakalım sıradaki deplasmanda oynayacağımız Serikbelediyespor maçı ne olacak.

Ben inanıyorum bu takım her geçen hafta oynadıkça performans ve kendine güven artacak ve ligin en genç ve en iyi takımlarından biri olacak.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.