Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

BULANCAKSPOR’DA PAROLA ‘ŞAMPİYONLUK’

1926 Bulancakspor, yeni sezona büyük bir heyecan ve kararlılıkla hazırlanıyor. Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan takımımız, ilk maçını dış sahada Kars36 spor’a karşı oynayarak sezonu açacak. Bölgesel Amatör Ligde maçlar 5-6 Ekim tarihlerinde başlayacak. Yapılan yeni transferlerle ve yeni sezon hazırlıkları, kulübün zirveye oynama hedefini açıkça ortaya koyuyor. Kulüp Başkanı Aydın Karataş’ın liderliğinde gerçekleştirilen toplantıda, kulübün başarıya ulaşması için önemli adımlar atıldı. Başkan Karataş ‘’1926 Bulancakspor’un hedeflerine ulaşabilmesi adına ne gerekiyorsa yapılacak’’ dedi. Bulancak genelinde;  yönetim kurulu üyesi Adem Çolakoğlu’nun başlattığı geniş çaplı maddi destek kampanyasıydı. Kulüp, genç, yaşlı, kadın, erkek demeden her kesime hitap edecek bu kampanya ile takıma destek sağlamak amacında. Bu hamle, yalnızca kulübün mali yapısını güçlendirmekle kalmayacak, aynı zamanda 1926 Bulancakspor’un her bir taraftarın gönlünde özel bir yer edinmesini sağlayacak. Kulübün finansal yapısını daha da sağlamlaştırmak için reklam gelirlerinin artırılması gerekecek. Stadyumda reklam panolarının daha etkin kullanılması için şimdiden girişimler yapılmalı. Stadyum atmosferini zenginleştirecek bu adım, kulübün marka değerine de katkı sağlayacağı kesin. 1926 Bulancakspor tüm bu hazırlıklarla yeni sezona zafer parolasıyla giriyor. Taraftarların desteğiyle, güçlü teknik ekibi ve yenilenen kadrosuyla 1926 Bulancakspor. Bölgesel Amatör Lig’de adından sıkça söz ettirecek. Hedef, 3.lige yükselmek ve ilçeyi futbolun zirvesine taşımak! Taraftarlarımızı bu büyük yürüyüşte takımın yanında görmek, başarının en önemli itici gücü olacak. Yeni sezonda tüm Bulancak halkını bu büyük heyecana ortak olmaya davet ediyoruz! 1926 Bulancakspor sizlerle birlikte tarih yazacak!  
Ekleme Tarihi: 10 Eylül 2024 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

BULANCAKSPOR’DA PAROLA ‘ŞAMPİYONLUK’

1926 Bulancakspor, yeni sezona büyük bir heyecan ve kararlılıkla hazırlanıyor. Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan takımımız, ilk maçını dış sahada Kars36 spor’a karşı oynayarak sezonu açacak. Bölgesel Amatör Ligde maçlar 5-6 Ekim tarihlerinde başlayacak.

Yapılan yeni transferlerle ve yeni sezon hazırlıkları, kulübün zirveye oynama hedefini açıkça ortaya koyuyor. Kulüp Başkanı Aydın Karataş’ın liderliğinde gerçekleştirilen toplantıda, kulübün başarıya ulaşması için önemli adımlar atıldı. Başkan Karataş ‘’1926 Bulancakspor’un hedeflerine ulaşabilmesi adına ne gerekiyorsa yapılacak’’ dedi.

Bulancak genelinde;  yönetim kurulu üyesi Adem Çolakoğlu’nun başlattığı geniş çaplı maddi destek kampanyasıydı. Kulüp, genç, yaşlı, kadın, erkek demeden her kesime hitap edecek bu kampanya ile takıma destek sağlamak amacında. Bu hamle, yalnızca kulübün mali yapısını güçlendirmekle kalmayacak, aynı zamanda 1926 Bulancakspor’un her bir taraftarın gönlünde özel bir yer edinmesini sağlayacak. Kulübün finansal yapısını daha da sağlamlaştırmak için reklam gelirlerinin artırılması gerekecek. Stadyumda reklam panolarının daha etkin kullanılması için şimdiden girişimler yapılmalı. Stadyum atmosferini zenginleştirecek bu adım, kulübün marka değerine de katkı sağlayacağı kesin.

1926 Bulancakspor tüm bu hazırlıklarla yeni sezona zafer parolasıyla giriyor. Taraftarların desteğiyle, güçlü teknik ekibi ve yenilenen kadrosuyla 1926 Bulancakspor. Bölgesel Amatör Lig’de adından sıkça söz ettirecek. Hedef, 3.lige yükselmek ve ilçeyi futbolun zirvesine taşımak! Taraftarlarımızı bu büyük yürüyüşte takımın yanında görmek, başarının en önemli itici gücü olacak. Yeni sezonda tüm Bulancak halkını bu büyük heyecana ortak olmaya davet ediyoruz! 1926 Bulancakspor sizlerle birlikte tarih yazacak!

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.