Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

LİGDE İLK YENİLGİ İLE TANIŞTIK

Maalesef Antalya Serik’ten elimiz boş döndü. İlk yarı başa baş bir futbol oynandı. Dakika 51.’de Enes’in golüne engel olunamadı. Bizde oyuncu değişiklikleri de fayda vermeyince dördüncü haftada mağlubiyetle tanıştık. Kazanan takım her zaman oynayan takımdır. Haliyle oynayanda kazandı. 1-0 geriye düştükten sonra Metin Aydın hamleler yaptı ama sonuca gidemedi. Rakip takım daha yerleşik bir oyun kültürü ile oynadı. Öne geçtikten sonra zamana oynadı. Giresunspor’da oyun ataklarla başladı ama bu atakların rakip savunma kalabalığı içinde şuta dönüşemediğine tanık olduk. Dahası, Şahin Dik gibi bir vuruş ve gol ustasına arkadaşları iyi servis yapamadılar. Bir takım kötü gününde de olabilir. Giresunspor maça iyi hazırlanamamış. Rakipler iyi analiz edilememiş. Evet, Metin Aydın takım için en büyük güç ama var olan kadro bu. Şapkadan tavşan çıkaramaz ki. Sonuçta ligde ilk yenilgimizi aldık. Futbolun içinde bunlar var. Artık bu maç geride kaldı. Önümüzde sahamızda oynayacağımız Elazığspor maçına bakmalıyız. Elazığspor ligde namağlup bir takım. Artık bu maça odaklanmalıyız.
Ekleme Tarihi: 24 Eylül 2024 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

LİGDE İLK YENİLGİ İLE TANIŞTIK

Maalesef Antalya Serik’ten elimiz boş döndü. İlk yarı başa baş bir futbol oynandı. Dakika 51.’de Enes’in golüne engel olunamadı. Bizde oyuncu değişiklikleri de fayda vermeyince dördüncü haftada mağlubiyetle tanıştık. Kazanan takım her zaman oynayan takımdır. Haliyle oynayanda kazandı.

1-0 geriye düştükten sonra Metin Aydın hamleler yaptı ama sonuca gidemedi. Rakip takım daha yerleşik bir oyun kültürü ile oynadı. Öne geçtikten sonra zamana oynadı. Giresunspor’da oyun ataklarla başladı ama bu atakların rakip savunma kalabalığı içinde şuta dönüşemediğine tanık olduk. Dahası, Şahin Dik gibi bir vuruş ve gol ustasına arkadaşları iyi servis yapamadılar. Bir takım kötü gününde de olabilir. Giresunspor maça iyi hazırlanamamış. Rakipler iyi analiz edilememiş. Evet, Metin Aydın takım için en büyük güç ama var olan kadro bu. Şapkadan tavşan çıkaramaz ki. Sonuçta ligde ilk yenilgimizi aldık. Futbolun içinde bunlar var. Artık bu maç geride kaldı. Önümüzde sahamızda oynayacağımız Elazığspor maçına bakmalıyız. Elazığspor ligde namağlup bir takım. Artık bu maça odaklanmalıyız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.