Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUNSPOR’DA İLK HEDEF LİGDE KALMAK

Giresunspor kendi evlatları ile genç bir takımla İkinci Lig Kırmızı grupta ligde kalma adına mücadelesini sürdürüyor. Son oynadığı Serikbelediyespor maçında ilk yenilgisini almasına rağmen oynadığı futbol gelecek için göz doldurdu ama o sene bu sene değil. Takım olarak birinci hedef ligde kalmak olmalı. Lig’in 4.üncü haftasında Serikbelediyespor deplasmanında 1-0 yenilen Giresunspor, puan tablosunda 5 puanla 10.uncu sırada yer alıyor.2.Lig Kırmızı grupta 3 takım direk düşecek. Tabii ki Serik’ten en az bir puanla dönmeliydik. Evdeki hesap çarşıya uymadı. Artık bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız Çimentaş Elazığspor maçına odaklanmalıyız. Ligin henüz başındayız. Toplanılan 5 puan yadırganmamalı. Dolayısıyla transfer yasağının olduğu bir sezonda, herkesin sezona başlarken Giresunspor’a tereddütle baktığı bir yerde spor kamuoyunun beğeni ve takdirini kazanan oynanılan oyun, alınan puanlar bir hayli dikkat çekiyor. Başta başkan, yönetim, teknik ekip ve oyuncularımız uyum içinde ligde kalma hedefi.  Bu maç geride kaldı. Şimdi önümüzde sahamızda oynayacağımız Çimentaş Elazığspor maçı var. Taraftarların desteği ile bu maçta da iyi bir oyunla puan ya da puanlar alacağına inanıyorum. Bu vesile ile taraftarlarımızı maça davet ediyoruz. Ama o sene bu sene değil. Giresunspor’un bu seneki hedefi iyi futbol oynamak, spor kamuoyunun beğeni ve takdirini kazanmak. Takım olarak birinci hedef ligde kalmak olmalı.
Ekleme Tarihi: 27 Eylül 2024 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUNSPOR’DA İLK HEDEF LİGDE KALMAK

Giresunspor kendi evlatları ile genç bir takımla İkinci Lig Kırmızı grupta ligde kalma adına mücadelesini sürdürüyor. Son oynadığı Serikbelediyespor maçında ilk yenilgisini almasına rağmen oynadığı futbol gelecek için göz doldurdu ama o sene bu sene değil. Takım olarak birinci hedef ligde kalmak olmalı.

Lig’in 4.üncü haftasında Serikbelediyespor deplasmanında 1-0 yenilen Giresunspor, puan tablosunda 5 puanla 10.uncu sırada yer alıyor.2.Lig Kırmızı grupta 3 takım direk düşecek. Tabii ki Serik’ten en az bir puanla dönmeliydik. Evdeki hesap çarşıya uymadı. Artık bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız Çimentaş Elazığspor maçına odaklanmalıyız.

Ligin henüz başındayız. Toplanılan 5 puan yadırganmamalı. Dolayısıyla transfer yasağının olduğu bir sezonda, herkesin sezona başlarken Giresunspor’a tereddütle baktığı bir yerde spor kamuoyunun beğeni ve takdirini kazanan oynanılan oyun, alınan puanlar bir hayli dikkat çekiyor.

Başta başkan, yönetim, teknik ekip ve oyuncularımız uyum içinde ligde kalma hedefi. 

Bu maç geride kaldı. Şimdi önümüzde sahamızda oynayacağımız Çimentaş Elazığspor maçı var. Taraftarların desteği ile bu maçta da iyi bir oyunla puan ya da puanlar alacağına inanıyorum. Bu vesile ile taraftarlarımızı maça davet ediyoruz. Ama o sene bu sene değil. Giresunspor’un bu seneki hedefi iyi futbol oynamak, spor kamuoyunun beğeni ve takdirini kazanmak. Takım olarak birinci hedef ligde kalmak olmalı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.