Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

ÖNEMLİ OLAN 3 PUANDI

Ligin ikinci haftasında 1926 Bulancakspor, seyircisiyle buluştuğu Tortumspor karşılaşmasında her açıdan önemli bir galibiyet aldı. Rakibine gol olup yağdı: 7-0. Bu sonuçla 1926 Bulancakspor, Bölgesel Amatör Lig’in ikinci haftasında en farklı galibiyeti alarak dikkatleri üzerine çekti.  Pazar günkü maçta mutlaka 3 puan almamız gerekiyordu. Takım bu stres altında olmasına rağmen hedefine rahat bir şekilde ulaştı. Batuhan (2), H. İbrahim (2), Murat Can Yayla (2), ve Sinan’ın (1) golleriyle toplamda 7 gol attık. Alınan bu galibiyet, camianın kenetlenmesi açısından da çok önemliydi.  Ligin ilk maçında Kars36spor’a karşı tutuk bir futbol oynadık, ancak bunu galibiyetle süsleyemedik. Oyuncular, Tortumspor karşısında bu tedirginliği üzerlerinden atarak rakibe adeta gol yağdırdılar.  Burada önemli olan, ne olursa olsun 3 puandı. Bunu başardığımız için mutluyuz. Geçen sezon ligin başlarında kaybettiğimiz puanların peşine düştük, maalesef sonuca ulaşamadık. Kaybedilen puanlar geri gelmiyor. İç sahada ve deplasmanda, şampiyonluk yolunda her puan çok önemli. Bu bilinçle sahaya çıkmalıyız. Şampiyon olmak istiyorsak, içeride ve dışarıda puanlar toplamalıyız. Bu sezon sonunda hedefe ulaşmalıyız; böyle bir kadro bir daha bir araya gelmez.  Önümüzdeki hafta sonu deplasmanda Rize Kopuzlar Vakfı Veliköyspor ile karşılaşacağız. Hedefimiz ne olursa olsun 3 puan olmalı. Beraberlik bize yaramaz. GİRESUNSPOR BİLDİĞİNİZ GİBİ Yine sahamızda Menemenspor’a 0-2 yenilmekten kurtulamadık. Son dört maçtır mağlubiyet alıyoruz. Oynanan yedi maçta yalnızca bir galibiyet, iki beraberlik ve dört yenilgi aldık. Gidişat hiç de iyi değil. Düşme hattının ensesindeyiz; arada sadece bir puan farkı var.  Önümüzde bizim için çok zor maçlar var. 10 puanlı Karacabeyspor’a deplasmana gidiyoruz, ardından 68 Aksarayspor sahamızda bizimle olacak. Maçı izleyen taraftar sayısı çok az. Her hafta adım adım düşüşe geçiyoruz. Giresunspor için umutlarımız her geçen gün azalıyor. Başka çaremiz var mı? Görünen köy kılavuz istemez…
Ekleme Tarihi: 15 Ekim 2024 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

ÖNEMLİ OLAN 3 PUANDI

Ligin ikinci haftasında 1926 Bulancakspor, seyircisiyle buluştuğu Tortumspor karşılaşmasında her açıdan önemli bir galibiyet aldı. Rakibine gol olup yağdı: 7-0. Bu sonuçla 1926 Bulancakspor, Bölgesel Amatör Lig’in ikinci haftasında en farklı galibiyeti alarak dikkatleri üzerine çekti. 

Pazar günkü maçta mutlaka 3 puan almamız gerekiyordu. Takım bu stres altında olmasına rağmen hedefine rahat bir şekilde ulaştı. Batuhan (2), H. İbrahim (2), Murat Can Yayla (2), ve Sinan’ın (1) golleriyle toplamda 7 gol attık. Alınan bu galibiyet, camianın kenetlenmesi açısından da çok önemliydi. 

Ligin ilk maçında Kars36spor’a karşı tutuk bir futbol oynadık, ancak bunu galibiyetle süsleyemedik. Oyuncular, Tortumspor karşısında bu tedirginliği üzerlerinden atarak rakibe adeta gol yağdırdılar. 

Burada önemli olan, ne olursa olsun 3 puandı. Bunu başardığımız için mutluyuz. Geçen sezon ligin başlarında kaybettiğimiz puanların peşine düştük, maalesef sonuca ulaşamadık. Kaybedilen puanlar geri gelmiyor. İç sahada ve deplasmanda, şampiyonluk yolunda her puan çok önemli. Bu bilinçle sahaya çıkmalıyız. Şampiyon olmak istiyorsak, içeride ve dışarıda puanlar toplamalıyız. Bu sezon sonunda hedefe ulaşmalıyız; böyle bir kadro bir daha bir araya gelmez. 

Önümüzdeki hafta sonu deplasmanda Rize Kopuzlar Vakfı Veliköyspor ile karşılaşacağız. Hedefimiz ne olursa olsun 3 puan olmalı. Beraberlik bize yaramaz.

GİRESUNSPOR BİLDİĞİNİZ GİBİ

Yine sahamızda Menemenspor’a 0-2 yenilmekten kurtulamadık. Son dört maçtır mağlubiyet alıyoruz. Oynanan yedi maçta yalnızca bir galibiyet, iki beraberlik ve dört yenilgi aldık. Gidişat hiç de iyi değil. Düşme hattının ensesindeyiz; arada sadece bir puan farkı var. 

Önümüzde bizim için çok zor maçlar var. 10 puanlı Karacabeyspor’a deplasmana gidiyoruz, ardından 68 Aksarayspor sahamızda bizimle olacak. Maçı izleyen taraftar sayısı çok az. Her hafta adım adım düşüşe geçiyoruz. Giresunspor için umutlarımız her geçen gün azalıyor. Başka çaremiz var mı? Görünen köy kılavuz istemez…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.